Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az, hogy a következő esetekben (általában) nem lesz hosszútávú a kapcsolat?
-Az egyik fél nem szeret bele elsőre a másikba(míg a másik már szereti)
-egyszer már visszautasította egyik fél a másikat
-összegezve, elsőre az egyik fél nem viszonozza a másik érzéseit.
1.: Lehetetlen elsőre beleszeretni valakibe, ilyen csak a tiniszerelmeknél van, ami nem is tart sokáig. Az igazi, mély szerelem lassan alakul ki. Persze, lehetnek kivételek, de nem ez a jellemző.
2.: Nekem a párom fél évig udvarolt, mire összejöttem vele, jó sok kosarat kapott. Nemsokára összeházasodunk.
3.: Szerintem a kettes és egyes ponttal mindent megmagyaráztam.
22N
Pedig nekem boldog-boldogtalan ismerősöm ezt mondja,és tessék a kommentek rácáfolnak,bár sejtettem h begyepesedett gondolkodásra utalnak az okok melyeket leírtam.
utolsó: sok boldogságot!!Azért ilyen pasit kifogni aki ennyire kitartó,hát tanulhatnék tőle :)
Nem igaz.
Van, akinél lassabban alakul ki a szerelem.
Akkor van gond, ha nem elsőre, hanem egyáltalán nem viszonozza az egyik fél a másik érzéseit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!