Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú, szeretitek ha egy lány már az első pár randin lefekszik veletek? Lehet belőle hosszútávú kapcsolat?
Lehet belöle...de egy könnyen megszerezhetö csajt akkor sem tartanak sokra...inkább ne számitsd hosszu kapcsolatra.akiért harcolhatnak azt jobbanemgbecsülik:)
szerintem.
A férjemmel mi az első randinkon lefeküdtünk, bár nem voltunk idegenek egymásnak, egy baráti társaságba jártunk.
Szerintem egy kapcsolat nem csak ezen múlik, sokat számít a 2 fél személyisége.
15:35ösnek:
Azért ne a fiukat hibáztasd mert hülyékkel álltál le...én is mondhatnám hogy a csajok meg 30 dolog miatt nem normálisak.
Én egyébként azt szeretem ha nem adja meg magát egyből a csaj, de nyilván ha 20év felett egyből lefekszik egy csaj egy fiuval az tök normális, és lehet belőle hosszutávú dolog.
Én barátnőmmel 1 honap utan fekudtunk le Ő 19 én 22. És boldogok vagyunk meg szerelmesek, de ha első nap lefekszik velem akkoris ez lenne mint most :) !
16:31-esnek igaza van! Az nem egy jó dolog, ha egy csaj mindig halogatja a dolgot, mert akkor tényleg nincs benne tuz, de viszont ne adja magát az elso és a második randin, mert az nagyon visszataszító tud lenni!
Mondjuk például én nem tudnám olyannal elképzelni a szexet, akit egyáltalán nem ismerek, eloszor találkozok vele, mert az szánalmas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!