Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a fiúk panaszkodnak arra, hogy a lányok r*bancok, közben ha a fiúk nem csak a külsőt néznék, akkor a lányok sem r*banckodnának!?!?
"frusztrált vagy, mert te nem érdekled a fiúkat"
Honnan tudod,hogy nem érdekli őket?Csak azért mert nem dug és füvezik megállás nélkül?gratulálok az agyiszinthezXD És egyetértek azzal,aki azt írta,hogy aki mindenkit rib@ancnak nézz és nőgyülőlő pasikkal feküdjön le,ha a pasik tényleg sokkal jobbak viselkedésben
Nem unjátok még az ilyen típusú kérdéseket?!
Na mindegy. Azt gondolom, hogy fölösleges ezen rágódni, megváltoztatni az ilyen típusú fiúkat és lányokat úgysem tudjuk. Akkor meg miért kell folyamatosan ezen agyalni? Persze, egy időben engem is nagyon zavart, hogy a pasik azokra a csajokra figyeltek fel, akik kissé alulöltözöttek voltak és nagyszájúak. De ez már a múlt. Túltettem magam rajta. Van néhány ismerősöm, aki igencsak nagyszájú és vagány csajnak vallja magát, ráadásul szeretnek alulöltözötten megjelenni szinte mindenhol, és amikor összejöttek olyan srácokkal, akik rögtön felfigyeltek rájuk, kb. 2 hónap után pofára estek, mert ejtették. Ezek után miért rágódjak azon, hogy nem rám figyelnek fel a srácok először?
Én egy átlagos kinézetű lánynak találom magam, nem sok pasi figyelt még fel rám, de azt gondolom jobb ez nekem, mintha minden 2. pasi rám mozdulna, aztán, ha megkaptak eldobnának.
Tudom, nem könnyű, de hidd el, sokkal jobb lenne, ha Te is elfogadnád, hogy vannak ilyen lányok és ilyen pasik. Foglalkozz inkább saját magaddal és a normális srácokkal, jobban jársz! :)
Azt kihagytam, hogy mindenki el tudja dönteni, hogy melyik utat választja, normális kapcsolatokra vágyik és ehhez méltóan viselkedik, vagy kalandokra vágyik. Nem feladatunk megítélni mást, azért, mert ő nem az általunk jónak vélt utat választotta.
Ha pedig boldog párkapcsolatban élsz, örülj neki és ápold a kapcsolatot ahelyett, hogy siránkozol ezen a kérdésen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!