Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hány évesen engedtétek meg a barátotoknak h csokolòzás közben megfogja a feneteket?
Figyelt kérdés
A járásotoktòl kezdve mikor ès hàny évesen?2012. júl. 20. 22:54
1/9 Hole Hunter válasza:
Asszem, ha az én barátom csókolózás közben megfogta volna a fenekem, olyat vertem volna az arcába, h nem marad foga...
Üdv. 44/F
2/9 anonim válasza:
Hat csókolózás közbe kb 1 hónap után fogtam meg a barátnőm fenekét, és akkor 16 éves volt. De már elötte is volt, hogy megpaskolgattam, de most markolászásról beszélek :)
3/9 A kérdező kommentje:
*feneketeket BOCS
2012. júl. 20. 23:11
4/9 anonim válasza:
A barátnőm tegnap, 32 évesen engedte először, hogy megfogjam a fenekét. Igaz, még csak két napja járunk :)
5/9 anonim válasza:
én azt hittem ha csók van már lehet fogni a feneket is :)
Bár ha ez nem így van, az sok mindent megmagyaráz...
6/9 Name Nemá válasza:
Kilenc voltam... ( Ő 14... ) :D
Másfél évet várattam rá, de kénytelen voltam engedni, mert el akart hagyni... :(
7/9 anonim válasza:
Én 17 vagyok a csajom 15. Már az első csóknál simogattam a fenekét, a másodiknál a mellét is. Én vagyok az első barátja. Ha férfiként viselkedsz vele (azaz úgy gondolod, hogy a csaj a szerencsés, hogy veled lehet) megteheted vele, amit szeretnél. Tudd, hogy a fenéksimogatást, stb. ő is élvezi, akárcsak te!
8/9 anonim válasza:
12, de am nem jártunk... Csak szülinapja volt!
9/9 anonim válasza:
15 évesen, első találkozáskor, már amikor köszöntünk ölelésnel is megfogta, csóknál meg már markolaszta. A fiu 18 volt akkor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!