Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok, mi a véleményetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, mi a véleményetek a személyiségemről (alább leírom)?

Figyelt kérdés

Most nem szeretnék senkinél se bevágódni azzal, amiket itt leírok, tehát nem érdekem a kamuzás, csak a véleményetekre vagyok kíváncsi!

21 éves srác vagyok, de a korosztályomhoz képest nagyon is érett. Komolyan gondolkozom a világról, komoly kapcsolatot szeretnék. A komolyságom nem zárja ki a felszabadult örömteli pillanatokat, és habár nem járok bulizni a többi egyetemista társaimhoz hasonlóan, mert az legtöbbször csak az ivásról szól, én meg csak mértékkel iszom (nem szoktam hányásig lerészegedni), de azért benne lennék egy-egy normális buliban. Egy szóval: visszafogott vagyok, DE ez nem jelenti azt, hogy unalmas vagyok, mert sok dologról lehet velem beszélgetni, mindig végighallgatom a mások véleményét, imádok biciklitúrákra járni, futni, kirándulni! A komolyságom nálam nem rideg sznobizmust jelent, pl. számomra nem kizárólag egy éttermi vacsora az egyetlen romantikus dolog, hanem egy egyszerű beszélgetős kirándulás közben egy réti piknikezés kettesben egy leterített pokrócon is nagyon tetszik nekem. Én mindig őszinte vagyok, érzelmes, megbízható, hűséges, de ha kell, akkor kiállok az érdekeimért olyan módon, ahogyan még azok sem teszik, akik bátrabbaknak tűnnek nekem. Én az eszemmel és becsületességemmel szerzek érvényt magamnak, intelligens módon rendezem a konfliktusaimat. Persze nekem is vannak hibáim, én se vagyok tökéletes, DE beismerem a hibáimat, meghallgatom mások véleményét róla, és megpróbálom a személyiségemet jobb irányba fejleszteni (most is ezért írtam ki ezt a kérdést, hogy megtudjam, ki mit hiányolna belőlem).

Nincsenek nagy elvárásaim egy ideális lánytól. Számomra a legideálisabb egy visszafogott, megbízható, kedves, hűséges lány, aki szintén komoly kapcsolatot szeretne, akivel lehet együtt tervezni. A kinézete: nem kell, hogy sportos legyen, de azért jó, ha formában tartja magát valamilyen sporttal, vagy legalább egészségesen táplálkozik (jaj a vegáktól kiráz a hideg!). Egy átlagos kinézetű lány is megfelel (a természetes kinézet nagyon bejön!), nekem jobban számít a belső, hogy milyen a személyisége. A kedvesség, megbízhatóság, a szeretet, a megértés nagyon vonzó számomra egy lányban.

Eddig azért nem volt barátnőm, mert 1. a tanulás, a sport, a barátok fontosabbak voltak eddig 2. tiniként komolytalan lányokat lehet csak leginkább találni, akik pedig bejöttek, azok még nem akartak kapcsolatot.

Mi a véleményetek rólam? 21 évesen van már esélyem egy komoly kapcsolatra ilyen személyiséggel, vagy még a korombeli lányok éretlenek hozzám, és mindenki csak szórakozik, bulizik, és komolytalan? Mivel Budapesten lakok, a lehető legtöbb ismerkedési lehetőségem itt lenne, de nem tudom, hogy miért nem találtam eddig egy olyan lányt, akit szeretnék! Nekem hol lenne érdemes ismerkednem?

(Ez hosszú lett, köszönöm a türelmet!) :) És megy a "jó válasz" értékelés, ha kapok érdembeli választ ;)

2012. júl. 21. 14:57
1 2 3
 21/27 anonim válasza:

Valószínűleg nem vagy egy átlagos pasi. Ezért nem találsz igazán párt magadnak. Szerintem ne add fel és ne menj bele olyan kompromisszumokba, amikkel nem érzed jól magad és csak azért járj valakivel, hogy ne legyél egyedül. Úgy is a munkád és az élet során egyre inkább olyan környezetbe fogsz kerülni, ahol hasonló gondolkodású, típusú emberek fognak körül venni és egyszer csak rád talál a szerelem.

Addig is érezd jól magad, ismerkedj és előbb-utóbb egymásra találtok valakivel, aki pont olyan srácot akar mint te és neked is bejön a csaj.

Addig is egy jó tanács: minél pontosabban tudod mit akarsz, annál könnyebben fogd megtalálni illetve jól választani. Ha csak általánosan tudod megfogalmazni, hogy milyen legyen, akkor abba néha olyanok is beleesnek, akikről később azt érzed, hogy nem a megfelelő választás volt. Avval se értek egyet, hogy az ellentétek vonzzák egymást. Egy idő után ez nagyon fárasztó tud lenni. A hasonló típusú, érdeklődésű, ambiciózus párok maradnak legtovább együtt.

2012. júl. 22. 08:53
 22/27 anonim válasza:

Mint már sokan írták, szerintem is a személyiséged élőben jön le. És ha nem is sokat de számít a kinézet. Én is ilyen párra vágyom, csak kicsit fiatalabban. Ha találsz egy lányt, akkor ő nagy mázlista lesz! Sok sikert! ;)

16/L

2012. júl. 22. 18:43
 23/27 anonim ***** válasza:
A második bekezdésben megismerkedhettünk a pozitív tulajdonságaiddal, mert valljuk be rendkívül szimpatikus képet sikerült felvázolnod. Azt is megemlítetted, hogy vannak negatív tulajdonságaid. Feltudnál közülük sorolni párat? Azt megtudhattuk, hogy te milyennek látod saját magad, de milyen visszajelzéseket kapsz a külvilágtól? A szöveg alapján nem tudok semmilyen kritikát írni, mert úgy érzem, hogy nem teljes a kép. Azonban van néhány észrevételem a második bekezdésben többször is előfordul az én szócska, olyan helyeken is, ahol nem feltétlenül lenne rá szükség. Velem is előszokott fordulni az ilyesmi, de leginkább élőbeszédben, ilyenkor egy picit egoistának érzem magam. Amiben van realitás, legalábbis a saját esetemben biztos. Nálad lehet, hogy csak a gyors írás átka. Ha elolvasok egy számomra idegen személytől származó üzenetet, kiírást, akkor sokszor arra is figyelek, hogy mindezt, hogyan írták meg. Szerintem nagyon sokat mond valakiről az, hogy hogyan alkot szöveget. A te esetedben semmi olyat nem tudnék felhozni, ami negatív lenne. A komoly kapcsolatról és a kiszemelt hölgyről csak közhelyeket tudok pufogtatni. Ilyeneket, mint például: Aki keres az talál. Komolyabbra fordítva a szót Magyarország Budapest központú, ezért a főváros rengeteg embert vonz. Alapvetően rengetegen laknak ott, ezenkívül az agglomeráció lakosai is rendszeresen látogatják, legalábbis a többségük. Mivel sokan megfordulnak Budapesten, így sok emberrel találkozol, nagyobb az esélyed megtalálni azt akit keresel (ezt te is említetted). A komoly kapcsolat nem feltétlenül kor függő, inkább személy. Szerintem 21 évesen, illetve ennél fiatalabban és idősebb korban is van esélye valakinek komoly kapcsolatra, csak a megfelelő partnert kell megtalálnia. Ezen kívül a nő nemű egyedekre pozitívan hat ha látják valakin, hogy komoly kapcsolatot szeretne. Hogy hol lenne célszerű nézelődnöd? Érdemes lenne a saját egyetemeden keresgélned, a hasonló érdeklődési kör miatt, bár ha műszakira jársz, akkor ez egy picit nehézkesebb. Azt írtad, hogy nem jársz árokban felkelős bulikba, ez nem is gond, nem hiszem, hogy túl sok komoly kapcsolatra vágyó lánnyal találkozhatsz arra felé. Megpróbálkozhatnál a könyvtárakkal, nem biztos, hogy a vizsgaidőszak közepén kéne ezt tenned. Nehéz dolog ez az egész ismerkedésesdi. Egy biztos, nem szabad feladni,mert akkor eléggé nagy mértékben csökkentesz az esélyeiden. Az sem a legjobb, ha rágörcsölsz az egészre. Járj nyitott szemmel, talán ez az a bizonyos arany középút. Szerintem minden esélyed meg van egy komoly kapcsolatra és sok sikert kívánok hozzá.
2012. júl. 22. 22:47
 24/27 anonim ***** válasza:
unalmas, túl kiszámítható, olyan mintha egy 60 éves szűz bácsi önélatrajzát olvasnám.xd
2012. júl. 22. 22:56
 25/27 A kérdező kommentje:

23-as válaszoló! Köszönöm az igényes és kedves választ! :) Egyik negatív tulajdonságom: nehezen nyílok meg és mutatkozik meg a belső énem, és ez nehezít az ismerkedéseknél, mert általában az első benyomás után már ítélnek és döntenek az emberről, ami szerintem nagy hiba. Később egy pasi igazi, pozitív énje szintúgy kiderülhet, mint egy elsőre pozitívnak látszó, de valójában elég elviselhetetlen személyisége. A külvilágtól háromféle visszajelzést kapok: 1. mivel nem nyílok meg könnyen, sokan nem is nagyon törődnek azzal, hogy megismerjenek, azoktól nem is kapok visszajelzést 2. akik megismernek, azoknak egy része irigynek látszik és elmondja, hogy jó-jó, sok mindenben jó vagyok, de felsorolja azt is, hogy miben nem leszek sose sikeres és miért nem lenne az én helyemben (az irigységnek ez az egyik megnyilatkozása szerintem) 3. egy másik része azoknak, akik megismernek: sose találkoztak még ilyen emberrel, mint én, és csak jót tudnak mondani rólam. Na most akkor milyen is vagyok?

Az ''én'' szóval talán csak azt akartam hangsúlyozni, hogy ''másoktól eltérően'' / ''az átlag nem ilyen''. Remélem ez nem egoizmus. Nagyon is örülnék neki, ha mindenki őszinte, becsületes, és kiszámítható lenne...

Az egyetemen, ahová járok, a lányok vannak többségben, és próbálkoztam is náluk, de egészen kiábrándító, amit tapasztalok. Talán még mindig az egyetem a legjobb hely, de a közhittel ellentétben sok olyan jár oda is, akik nem gondolják komolyan az egészet, inkább komolytalan és megbízhatatlan alakok, a rendeseknek meg már van párjuk. :( De nem adom fel. :)

A könyvtárra én is gondoltam, csak ott ügyesebbnek kell lennem, mégiscsak olvasni járnak oda.

Köszönöm a jókívánságokat is! :)

24-es válaszoló: igen, kiszámítható vagyok olyan értelemben, hogy meg lehet bízni bennem. De én azt nem mondanám, hogy a hagyományos értelemben vett kiszámítható szó illik rám. ''Unalmas'': ez akár egy elszólás is lehetne sok nőtől, hogy igazából nem is megbízható és stabil kapcsolatra vágynak, hanem egy kétes jellemű pasira, akit nehéz megszerezni és bizonytalan az együttlét; minden pillanatban azért kell izgulni, hogy hol jár, mikor csal meg és mikor hazudik nagyobbat. Akinek ez tetszik, lelke rajta.

2012. júl. 23. 13:28
 26/27 anonim ***** válasza:
A 23-as válaszoló vagyok. Nehezen engedsz magadhoz közel embereket és csak kevesen ismerik meg az igazi éned. A megismerésed egy időigényes folyamat. Hogyan viselkedsz egy viszonylag új társaságban? Külső megfigyelőként, kissé visszahúzódóan? Azt hiszem, hogy ideje abbahagynom a kérdezősködést, mert ezek már túl személyes kérdések. Ha nem szeretnél, akkor ne válaszolj rájuk.
2012. júl. 23. 16:23
 27/27 A kérdező kommentje:
Esetleg privát üzenetben kommunikálhatnánk? Semmi baj, nagyon is jól esik, hogy tudok valakivel beszélni ezekről, ez csak a hasznomra válhat. :)
2012. júl. 23. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!