Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Ti mit szerettek? Lent leírom a szitut
ott vagy a diszkóban leszólítasz egy lányt,táncoltok,smároltok,te kihívod a parkólóba de ő nem megy,sőt a számát sem adja meg elsőbb
később akárhány alkalommal találkoztok véletlenül a szórakozóhelyen mindig együtt végzitek,a száma már megvan,de képtelenség megdönteni
eddig nem ismertétek még ki annyira egymást és mit vártok? miről beszélgessetek? mármint mi az a téma, stílus ami megfog egy csajban ezek után, és nem csak egy éjszakára,hogy hívjon vagy hogyan célozzon egy csaj ilyenkor h randizna veled vagy beszélgetne többet,anélkül h nyomulna,ami még bejön nektek
ja és viszonylag csajozós tipusú a srác
Kezdjük ott, hogy normális ember nem megy diszkóba komoly kapcsolat reményében.
Szóval már az első találkán ismeretlenül lesmárol, de nem adja meg a számát - nem mintha felhívnám utána - és játsza az elérhetetlent.
Ezek után felőlem elmehet az anyjába. Egy diszkós kis ribancba biztos, hogy nem fogok energiát fektetni, hogy megdughassam. Persze rendes csajnak akar látszani ezek után.
nem vagyok diszkós ribanc , bocs már:D
meg nem én smároltam le, és ő sem az első alkalommal,egyértelműen közöltem vele az elején h nem fog egy csettintésre ágyba vinni, meg nem is járunk szval esélye erre 0 alatt van....másrészt normális embereknek is összejöhet egy diszkós estéből kapcsolat,nekem is összejött már, több mint egy évig tartott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!