Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok, mi a véleményetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, mi a véleményetek a személyiségemről (alább leírom)?

Figyelt kérdés

Most nem szeretnék senkinél se bevágódni azzal, amiket itt leírok, tehát nem érdekem a kamuzás, csak a véleményetekre vagyok kíváncsi!

21 éves srác vagyok, de a korosztályomhoz képest nagyon is érett. Komolyan gondolkozom a világról, komoly kapcsolatot szeretnék. A komolyságom nem zárja ki a felszabadult örömteli pillanatokat, és habár nem járok bulizni a többi egyetemista társaimhoz hasonlóan, mert az legtöbbször csak az ivásról szól, én meg csak mértékkel iszom (nem szoktam hányásig lerészegedni), de azért benne lennék egy-egy normális buliban. Egy szóval: visszafogott vagyok, DE ez nem jelenti azt, hogy unalmas vagyok, mert sok dologról lehet velem beszélgetni, mindig végighallgatom a mások véleményét, imádok biciklitúrákra járni, futni, kirándulni! A komolyságom nálam nem rideg sznobizmust jelent, pl. számomra nem kizárólag egy éttermi vacsora az egyetlen romantikus dolog, hanem egy egyszerű beszélgetős kirándulás közben egy réti piknikezés kettesben egy leterített pokrócon is nagyon tetszik nekem. Én mindig őszinte vagyok, érzelmes, megbízható, hűséges, de ha kell, akkor kiállok az érdekeimért olyan módon, ahogyan még azok sem teszik, akik bátrabbaknak tűnnek nekem. Én az eszemmel és becsületességemmel szerzek érvényt magamnak, intelligens módon rendezem a konfliktusaimat. Persze nekem is vannak hibáim, én se vagyok tökéletes, DE beismerem a hibáimat, meghallgatom mások véleményét róla, és megpróbálom a személyiségemet jobb irányba fejleszteni (most is ezért írtam ki ezt a kérdést, hogy megtudjam, ki mit hiányolna belőlem).

Nincsenek nagy elvárásaim egy ideális lánytól. Számomra a legideálisabb egy visszafogott, megbízható, kedves, hűséges lány, aki szintén komoly kapcsolatot szeretne, akivel lehet együtt tervezni. A kinézete: nem kell, hogy sportos legyen, de azért jó, ha formában tartja magát valamilyen sporttal, vagy legalább egészségesen táplálkozik (jaj a vegáktól kiráz a hideg!). Egy átlagos kinézetű lány is megfelel (a természetes kinézet nagyon bejön!), nekem jobban számít a belső, hogy milyen a személyisége. A kedvesség, megbízhatóság, a szeretet, a megértés nagyon vonzó számomra egy lányban.

Eddig azért nem volt barátnőm, mert 1. a tanulás, a sport, a barátok fontosabbak voltak eddig 2. tiniként komolytalan lányokat lehet csak leginkább találni, akik pedig bejöttek, azok még nem akartak kapcsolatot.

Mi a véleményetek rólam? 21 évesen van már esélyem egy komoly kapcsolatra ilyen személyiséggel, vagy még a korombeli lányok éretlenek hozzám, és mindenki csak szórakozik, bulizik, és komolytalan? Mivel Budapesten lakok, a lehető legtöbb ismerkedési lehetőségem itt lenne, de nem tudom, hogy miért nem találtam eddig egy olyan lányt, akit szeretnék! Nekem hol lenne érdemes ismerkednem?

(Ez hosszú lett, köszönöm a türelmet!) :) És megy a "jó válasz" értékelés, ha kapok érdembeli választ ;)

2012. júl. 21. 14:57
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Szimpatikus vagy, biztos, hogy fogsz találni magadnak egy csajt.
2012. júl. 21. 15:47
 12/27 anonim ***** válasza:
55%
a személyiségednek ez kicsiny szelete..egy ilyen leírásból nem lehet megtudni mit csinálsz konfliktus szituban)hogyan kezeled),hogyan érvelsz,mekkora az érzelmi intelligenciád,mi rejlik a tekintetedben,ha 1lány mélyen belenéz a szemedbe..nem tudjuk büdös e a szád,a sexuális kisugárzásodról,szokásaidról is csak leginkább élőben lehet megbizonyosodni..és még sorolhatnám..ugyh kissé álságosnak gondolom,h te azért írtad ki ezt a kérdést h majd ebböl tanulj,és még jobb légy..ez inkább szimpla tetszelgésnek hat ilyen formán..
2012. júl. 21. 15:49
 13/27 A kérdező kommentje:

3. válaszoló: az önvizsgálatot nem most gyakorlom ezzel a kérdéssel? Azért vagyok kíváncsi más véleményére is, mert mások láthatnak olyat bennem, amit én nem vennék észre. Nem vagyok tökéletes, inkább csak maximalista abban, hogy minél tökéletesebb legyek (nem csak a csajok miatt!).

Azzal maximálisan egyet értek, hogy élőben jön le, hogy igaz-e, amit állítunk magunkról!

7. válaszoló: igen, habár nem vagyok a humor mestere, de azért nem is rossz annyira a humorom. Képet csak azoknak küldök, akikben megbízom; akik pedig túlértékelik a külső szerepét, azoknak meg csak kellemes gyönyörködést egy jóképű pasiban! Őszintén, szerintem átlagos a kinézetem, és ápolt vagyok.

9. válaszoló: csak egyet tudok érteni! Engem személy szerint taszít, ha valaki magának való, csak magával törődik, és elvárja másoktól, hogy vele törődjenek, miközben ő nem viszonoz semmit. Én rengetegszer úgy próbálok mások kedvében járni, érdeklődni mások felől stb., hogy sosem kapok vissza ugyanannyit, mindig csak egy töredékét annak, amit adtam. De jó érzés adni, jó érzés mást boldoggá tenni önzetlenül, és ilyenkor mindig arra gondolok, hogy én is mennyi mindent kaptam önzetlenül, sokszor olyan ember is jót tett velem, aki nem is volt a barátom. És tudom, hogy miylen jó érzés, ha az emberrel törődnek és egyáltalán érdekli valakit, hogy mi van vele.

A biztatásokat köszönöm! :)

2012. júl. 21. 16:12
 14/27 anonim ***** válasza:
Nem..ezzel nem gyakorolsz önvizsgálatot..h pontosan miért nem,azt a 12.es válaszból megtudhatod ;)
2012. júl. 21. 16:22
 15/27 A kérdező kommentje:

12. válaszoló! ''a személyiségednek ez kicsiny szelete, egy ilyen leírásból nem lehet megtudni mit csinálsz konfliktus szituban)hogyan kezeled),hogyan érvelsz,mekkora az érzelmi intelligenciád,mi rejlik a tekintetedben,ha 1lány mélyen belenéz a szemedbe'' – egyetértek, de a szembe nézés erősen emlékeztet a tenyérjóslásra, szerintem az emberi szemből, tekintetből csak benyomást lehet szerezni, de nem kapsz képet egy ember személyiségéről.

''..ugyh kissé álságosnak gondolom,h te azért írtad ki ezt a kérdést h majd ebböl tanulj,és még jobb légy..ez inkább szimpla tetszelgésnek hat ilyen formán'' – direkt írtam, hogy nem akarok beválni most senkinél, akkor meg minek akarnék tetszelegni akárkinek is? Csak kíváncsi vagyok az emberek véleményére, és a pozitív visszajelzések NEM önimádatra meg beképzeltségre visznek, hanem csak megerősítenek abban, hogy jó úton járok. A kritikák mindig jól jönnek, kivéve a külsőmre vonatkozóan, mert a plasztikai műtéten kívül nem sokat tehetnék érte :D Egyszerűen csak van önkritikám, és igényes vagyok belülről, ezért merészeltem feltenni a kérdésem. :)

2012. júl. 21. 16:24
 16/27 A kérdező kommentje:
14-es! Akkor mi a szerinted legjobb módja az önvizsgálatnak? :) Egy ismerős, barát nem mindig őszinte, mert pl. nem akar megbántani, és csak ritkán mond egy-egy dolgot félve, hogy mi a rossz bennem és min lehetne változtatni. Itt legalább őszintén nyilvánítanak véleményt rólam idegenek; de abban igazad van, hogy egy tömör leírásból még nem derül ki minden, ezt elismerem.
2012. júl. 21. 16:30
 17/27 anonim ***** válasza:
a "szem a lélek tükre..ha n.on messzemenő következtetést nem is lehet levonni,de bizony n.on sok minden kiérezhető,olvasható egy tekintetből.ha érettebb vagy a korodnál biztos tudod.. reális képet az itteni visszajelzésekből pedig nem kaphatsz..csak ezt próbáltam jelezni..mert az a keresztmetszetet amit vázoltál könnyen lehet h keresztbe húzza egy olyan tulajdonság vagy jellemző ami csak élőben derül ki..34F
2012. júl. 21. 16:33
 18/27 anonim ***** válasza:
igen van esélyed méghozzá nagyon is sok de azt tudd h nem a menő csajoknál hanem 1 olyan lánynál aki hasonlit hozzád
2012. júl. 21. 17:47
 19/27 A kérdező kommentje:

Igen, az utóbbi két hozzászólás is hasznos volt, oda is ment a kis zöld kezecske :)

A menő lányoknál nem is próbálkozom, inkább egy hozzám hasonlót szeretnék, ebben is egyet értek. Csak azt nem tudom, hogy hol lenne érdemes visszafogott lányokat keresni, mert pl. szórakozóhelyekre aligha járnak. Ehhez ötletek? :)

2012. júl. 21. 21:14
 20/27 anonim ***** válasza:

Bárkinek van esélye bármikor komoly kapcsolatra!

Biztos van egy nő aki hasonló helyzetben van ..

Na meg annyiféle ember létezik ! :)

Ismerkedned ott lenne érdemes ahol te is szeretsz lenni pl. menj el kirándulni.. mivel te szeretsz kirándulni lehet találsz arrafelé valakit:)

2012. júl. 21. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!