Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kéne tennem ha szeretem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevin42 kérdése:

Mit kéne tennem ha szeretem?

Figyelt kérdés

Megőrülök érte bele zúgtam teljesen.Ő egy 15 éves lány Én meg egy 14 éves fiú vagyok.Ez nem gyerek szerelem valahogy teljesen összhangban vagyunk, és mindig van közös témánk. Már régebben is barátkoztunk.

Iskola táborba egymásba habarodtunk végig együtt voltunk és amikor megkérdeztem komolyabban h mi legyen azt mondta nem tudja...Erre mit lehet mondani???

Később msn-en beszélgettünk stb.

fél éve szakított a volt barátja vele. Meg kell, hogy mondjam nem valami jó fej srác...

Szóval a srác szakított vele.Ő volt az első szerelme és nehéz elfelejtenie,azt is mondta, h emiatt sem akar újabb kapcsolatot, mert nem bízik még meg a fiúkban...

Mindig abba maradunk h egyenlőre hanyagolni kéne ezt a dolgot, de akkor is KELL nekem mert nagyon jól érzem magamat vele.Ma azt mondta, h szabad nyarat akar és max. szeptembertől gondolkozik erről a témáról.Ő most ballagott el a suliból és azt is mondja h ez megakadályozna minket abba hogy találkozzunk , DE EZ NEM IGAZ!!! Főleg, hogy elvileg Én is abba a suliba fogok menni...Szóval 1 szó mint száz nagyon beleszerettem.Nem csak mert gyönyörű, hanem mert nem az az elkényeztetett Westend-i pi..a, mint a többi budapesti lány...

Szerintetek el kell felejtenem?

2009. júl. 14. 22:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem csak adj neki idöt mig ujra bizni tud a fiukban, mindenképp tölts vele annyi idöt amennyit csak lehet h érzze h te mellette vagy és nem vagy olyan mint az elözö pasia.
2009. júl. 14. 22:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem veszed észre, hogy le akar rázni? Szerintem teljesen egyértelmű.
2009. júl. 14. 22:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem is csak kifogások ezek.

Azért remélem nem!

2009. júl. 14. 22:16
 4/4 anonim ***** válasza:
az a csajtol függ hogy kifogás, le akar-e rázni, vagy csak téényleg idö kell neki, de ha nagyon tetszik, és nincs más a közelben akkor várj... és szorakoztasd öt hogy felejtse el a volt pasiját...
2009. júl. 16. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!