Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Még mindig szeretem. Szerintet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még mindig szeretem. Szerintetek mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

Van egy nálam idősebb férfi, akit 5 éve ismerek és több mint 4 éve szeretek. Amikor beleszerettem volt valakije(akit meg is csalt velem), de az a kapcsolat már véget ért. Miután túl tette magát azon a kapcsolaton szinte azonnal hozzám jött, de be kell valljam, nem voltam valami nagy társaság számára... Meg valamiért nem bíztam benne, ezért vége lett. Egy év múlva, amikor újra jelentkezett (bizonyára néhány másik kapcsolat után), már kissé józanabb voltam, és jobban tudtam kezelni ezt a kapcsolatot. Csakhogy eluralkodott rajtam a féltékenység és az önzés, és hiába volt a józan ész, kicsúszott a kezemből az irányítás. Hülyét csináltam magamból azzal, hogy őt hibáztattam, holott ismertem a természetét, és kevésbé volt bűnös, mint amennyire megpróbáltam elhitetni magammal. Szakítottam vele. Újra.

Egy hete újra megjelent az életemben. Nyilván nem csak miattam jött, de azért ott voltam a listán. Kedvesnek tűnt, és még ő akart bocsánatot kérni. Azt hiszem, még mindig szeretem. Vagyis bírnám szeretni, ha úrrá bírnék lenni azon a hülye szokásomon, hogy nem emberként, hanem a tulajdonomként tekintek rá-magyarul mint egy olyan személyre, akinek alá kell rendelnie a saját érzéseit és szükségleteit az én akaratomnak, és szeretnie kell engem. Tudom, ez színtiszta ÖNZÉS, de a javamra legyen mondva, legalább azt tudom, hogy pontosan mit kellene tennem, csupán elég önuralmam nincsen hozzá. És is szeret még engem, legalábbis azt mondta. Szóval ezek szerint szeretjük egymást, de a büszkeségem viszont azt mondja, hogy harmadjára nem szabad belemennem a játékba, mert akkor ezzel leértékelődök a szemében, és azt fogja hinni, hogy akármit is csináljon, én mindig leszek olyan hülye, hogy vissza fogadjam.

Szóval a francba, még mindig szeretem, csak fogalmam sincs, hogy mit tegyek. Adjatok tanácsot! előre is kösz, és bocs, hogy olyan sokat írtam.

2011. jún. 18. 19:30
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem mond el neki teljesen őszintén amit érzel, ahogyan itt leírtad. Ha valóban szeret megért téged és elfogad, és te is változtatsz ha tényleg szereted. Ha sikerül összecsiszolódtok, ha meg nem akkor legalább tudod, hogy te megpróbáltad és vele nincs értelme...

Sok sikert!

2011. jún. 18. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!