Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szokásos. (? ) (lent)
Kezdésnek vannak a szokásos, sablonnak mondható kérdések, hogy mit tanul (gondolom sulisak vagytok még), zene, filmek, sport esetleg, egyéb érdeklődési körök, stb. Kutyasétáltatás miatt gondolom az állatok témán már túl is vagytok. :)
Ha nem mersz megszólalni, akkor beszélj otthon sokat németül, akár írj össze néhány kérdést a fenti vagy más olyan témákban, amiket szeretnél felhozni mikor nincs egyéb téma. Szóval sokat beszéld a nyelvet, akár olyanok előtt akiknél nem tartod cikinek ha elrontasz valamit, akár csak magadban.
Köszi válaszokat, jól estek *-* igen.. én 14 ö 13 ;)
igazábol már a tanulás, zene ( pont ellenkezö zenéket szeretünk xD ) sport ( olyanokat csinál amiket én nem, és nm is tudnám magam elképzelni ) témán már túl vagyunk.. még a filmek vannak, ez jó ötlet,de holnap még csinálunk elvileg valamit, (nem beszéltük meg elöre hogy mit) és a filmek meg csak max. 2 v 3 kérdés. :/ utána meg nincs ötletem.. szegényke legtöbbször ö kérdez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!