Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szokásos. (? ) (lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szokásos. (? ) (lent)

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik....itt van a szomszédban.. csak egy a baj.... német. németet tanulok de nem tudom miért, nem akarok megszolalni, ((talán azért mert félek, ha elrontok valamit akkor kiröhögnek, bár tudom hogy megértik hogy "kezdö" vagyok de akkor is))... tavaly találkoztunk elöször. de az annyi volt hogy együtt kivittük a kutyámat sétálni. ma meg elmentünk együtt megnézni egy helyet ahol rendezvények szoktak lenni, késöbb felmentem hozzájuk és kártyáztunk a családjával együtt.. valaki tudna egy kicsit bátorítani, esetleg hogy miröl kérdezzem?

2012. júl. 20. 22:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb helyzet! Kérd meg,hogy segítsen tanulni!
2012. júl. 20. 22:44
 2/6 anonim ***** válasza:

Kezdésnek vannak a szokásos, sablonnak mondható kérdések, hogy mit tanul (gondolom sulisak vagytok még), zene, filmek, sport esetleg, egyéb érdeklődési körök, stb. Kutyasétáltatás miatt gondolom az állatok témán már túl is vagytok. :)

Ha nem mersz megszólalni, akkor beszélj otthon sokat németül, akár írj össze néhány kérdést a fenti vagy más olyan témákban, amiket szeretnél felhozni mikor nincs egyéb téma. Szóval sokat beszéld a nyelvet, akár olyanok előtt akiknél nem tartod cikinek ha elrontasz valamit, akár csak magadban.

2012. júl. 20. 22:46
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi válaszokat, jól estek *-* igen.. én 14 ö 13 ;)

igazábol már a tanulás, zene ( pont ellenkezö zenéket szeretünk xD ) sport ( olyanokat csinál amiket én nem, és nm is tudnám magam elképzelni ) témán már túl vagyunk.. még a filmek vannak, ez jó ötlet,de holnap még csinálunk elvileg valamit, (nem beszéltük meg elöre hogy mit) és a filmek meg csak max. 2 v 3 kérdés. :/ utána meg nincs ötletem.. szegényke legtöbbször ö kérdez

2012. júl. 20. 22:54
 4/6 A kérdező kommentje:
1. válaszoló, köszi jó ötlet, csak tudja(/tudják) hogy többet tudok csak nem "akarok" beszélni
2012. júl. 20. 22:56
 5/6 anonim ***** válasza:
na ez így izgi h nem beszél magyarul, én 14 vagyok elég jó németes de még ha tetszene is akkor sem szóltam volna hozzá egy szót sem , mert ez csak kínos.://
2012. júl. 22. 23:01
 6/6 A kérdező kommentje:
hát, igen.... én se tettem volna magamtól.. a nagyanyja( akié ez a ház) küldte ki szegénykét velem xD
2012. júl. 23. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!