Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek bejönnek a magas fiúk?
Figyelt kérdés
2012. júl. 20. 00:23
11/22 anonim válasza:
192cm vagyok 103 kg jöhetnek a lányok :D
12/22 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön, ha valaki magasabb nálam.
14/L
13/22 anonim válasza:
mindegyiknek a magas fiú kell, aki azt írja, hogy nem az hazudik
egy csalódott törpe srác :'(
15/22 anonim válasza:
ma 01:26
Én nem hazudok. Fontosabb számomra a helyesség, vékonyság.
A 192 cm, 103 kg nekem például már olyan nagyon túlzás lenne, hogy ki sem tudom fejezni. :S
Pedig én se vagyok kicsi! :)
16/22 anonim válasza:
ma 04:34
miért te hány cm vagy?:) és mennyi idős.
Nálam a minimum 170-175 cm körül van.
17/22 anonim válasza:
nem igazán, egyszer volt 188 cm magas barátom, de az általános tapasztalat azt mutatja hogy a 170-180 közöttiek jönnek be
19/22 anonim válasza:
Régebben mindig azt mondtam hogy biztos nem tudnék járni egy nálam alacsonyabb pasival, mert hülyén néz ki, és férfiatlan, ha alacsonyabb a lánynál. Most 183 centi vagyok, és megtetszett egy nálam alacsonyabb fiú, és rájöttem, hogy nem a magasság számít. Jó, ne legyen egy fejjel alacsonyabb, de a magasság nem minden, ha amúgy nem tetszik az illető. :)
20/22 anonim válasza:
hát én 174 cm vagyok, szóval nálam egy pasi minimum 184-5 legyen :) a magasságom miatt szeretem , ha magasabbak nálam :) 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!