Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejönnek a nagyon magas (205 cm mondjuk), vékony, de izmos pasik?
ritka a hozzáillő magas lány.. nekem is kb azok a pasik jönnek be akik egy magasak vagy nem túl sokkal,de magasabbak mint én..
de azért a kb 25-30cm az már sok nekem..
viszont látni olyan párokat ahol 1-1,5 fej a különbség és jól megvannak :D
Hát az én pasim 198 cm, én meg 165 cm. Már lassan 3 éve élünk együtt és nagyon jól megvagyunk. Soha nem gondoltam arra, hogy ne járjak vele, mert ilyen magas. Még az elején megkérdeztem tőle, hogy nem zavarja-e, hogy ilyen pici vagyok, de azt mondta, hogy nem. Mondjuk a környezetünk már másként fogadta a dolgot, de már ők is megszokták.
De szerintem sok csajnak bejönnek a magas pasik. :)
Legjobbak (:
Az én barátom 195 én pedig 165 vagyok, néha adódnak belőle problémák, dehát az ágyban nem látszik a különbség, ahogy mondani szokták ((:
Ilyenek miatt ne aggódj, a többség a magasabb pasikat kedveli.
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!