Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szakítanátok a barátnőtökkel ha ilyet csinálna?
Figyelt kérdés
barátnőm még július elején lement a barátaival a balatonra valami csaj nyaralójába. az egyik srác aki velük ment a haverom és tőle hallottam tegnap hogy a barátnőm meg az egyik csaj fogadtak hogy ki tud több ismeretlen sráccal smárolni a nyaralás folyamán. elvileg a barátnőm nyert de a haver nem akarta megmondani hogy mennyivel. hallottatok ti már ekkora baromságról?
18f
2012. júl. 19. 13:35
11/20 anonim válasza:
Úgy kib*sznám, mint macskát szarni!
12/20 anonim válasza:
én azért megkérdezném a barátnőmet hogy igaz e a dolog
13/20 anonim válasza:
Gondolod hogy tényleg megcsinálta? Te ismered a barátnődet, én például olyan vagyok ha én mondanám ezt (a nemlétező) barátomnak se hinné el, de ha úgy gondolod megtenné...akkor szakíts vele.
14/20 A kérdező kommentje:
még nem beszéltem vele mert most éppen horvátban van a szüleivel. nem feltételeznék róla soha ilyet, már 1 éve együtt vagyunk és eddig minden tök rendben volt. viszont most telefonáltam párat azoknak akik még ott voltak és ők is megerősítették amit a haverom mondott. szóval asszem ennek tényleg szakítás lesz a vége.
2012. júl. 19. 14:05
15/20 anonim válasza:
Ha te ezen még gondolkodsz akkor gratulálok neked is. Hagyd el. És mit számít mennyivel nyert? a csak 2 - vel akkor nem gáz vagy mi???
16/20 anonim válasza:
Már ne is haragudj de én dobnám.Az élet megy tovább. :)
17/20 mizuzizu92 válasza:
Nem gondolkozni kéne hanem kihajítani .
20/20 anonim válasza:
Én kirúgnám, szóba se állnék vele többet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!