Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szakítanátok a barátnőtökkel ha ilyet csinálna?
barátnőm még július elején lement a barátaival a balatonra valami csaj nyaralójába. az egyik srác aki velük ment a haverom és tőle hallottam tegnap hogy a barátnőm meg az egyik csaj fogadtak hogy ki tud több ismeretlen sráccal smárolni a nyaralás folyamán. elvileg a barátnőm nyert de a haver nem akarta megmondani hogy mennyivel. hallottatok ti már ekkora baromságról?
18f
Basszus... Ne haragudj. Ezt nem mondta a csaj... Nekem csak annyit mondott, hogy a barátnőjével versenyeznek és minél több ismeretlen sráccal kell smárolniuk. Én segítettem ebben szívesen mind a kettőnek. Az egyikkel több is volt... Hogy néz ki a barátnőd? bízom benne, hogy nem őt d.gtam meg...
Még egyszer bocsi...
Hát jó nagy Rib* már bocsánat .
Te vagy a barom ha nem vágod ki .
20/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!