Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a csajok egy része nem örül az utcai beszólásoknak, villámbókoknak?
Figyelt kérdés
Pedig klassz lehet, ha egy csaj megkapja, hogy oltári jó a melle, a segge, a combja vagy bármije.2009. júl. 14. 11:41
11/15 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 12:14
Tökéletes megfogalmazás (; Én is teljesen így vagyok vele.
Szerintem az ilyenek nagyon nagyon pofátlanok..
12/15 anonim válasza:
én nyakon rugdosnám az összeset. nem vagyok senkinek a k**vája... -.-"
16L.
13/15 anonim válasza:
én azt utálom ebben legjobban, hogy az esetenként nagyon bunkó beszólások mellett úgy néznek rám, mint akik le is vetkőztetnek a szemükkel.
nah meg az sem éppen a legjobb, amikor az aluljáróban egy lepukkant alak, v a c..ok egy "jóasegged" beszólás után azonnal elkérik a számomat, és nem lehet lekoptatni őket
14/15 anonim válasza:
Talán azért mert nem azt mutatja, hogy az illető (aki beszól) normális. Ha valaki szép, karcsú, dekoratív és netán még meg is f*rkalná egy pasi, akkor van jobb módja annak, hogy kifejezze tetszését. Pl. oda lehet sétálni és úgy mondani neki, hogy nem kelt feltűnést az illető. Mivel ilyet senki nem csinál a mai világban, mert gyáva ezért biztos, hogy nagyobb sikere lenne. (mellesleg, a beszólogatás is a gyávaságból fakad, így legalább el tud mellette menni gyorsan és nem utasítják vissza, így a félelme kezelve van. Merthogy ez a félelemből adódik) Szerintem egyszerűen paraszt dolog pl. kikiabálni egy kocsiból, főleg olyat, hogy "jók a dudáid" vagy hasonló...
15/15 anonim válasza:
Hát én is k..vára utálom mikor,,beszólogatnak" kocsiból akárhonnan vagy ha elmennek mellettem és akk mondja h ,, de csinos vagy egyszer úgy is az enyém leszel bébi" -.-" az ilyet lerúgnám... jobban szeretem h pl olyat mondanak h aranyos vok meg szép az arcom :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!