Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a csajok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a csajok egy része nem örül az utcai beszólásoknak, villámbókoknak?

Figyelt kérdés
Pedig klassz lehet, ha egy csaj megkapja, hogy oltári jó a melle, a segge, a combja vagy bármije.
2009. júl. 14. 11:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%
Néhány szituációban kellemetlen lehet, nem örülnék,ha egy fiú jönne a közelemben,aki tetszik,és hallaná,ahogy rámdudálnak vagy beszólogatnak,mert k*rvásnak tűnhetnék a szemében. De ez az én véleményem:) Ha másokkal megyek,zavar.. viszont ha egyedül,akkor jól szokott esni és tetszik,növeli az önbizalmam:) 17/L
2009. júl. 14. 11:55
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem semmiféle képpen nem esne jól, arra gondolnék, hogy "mégis minek képzel ez engem?!" Ha csak úgy utánam kiabálna nem is venném komolyan...inkább elfutnék...-_-"
2009. júl. 14. 12:00
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Mert egyszerűen gusztustalan.

Néha olyan alpári módon van előadva, ilyenre ki kíváncsi?

Amúgy meg a többség (nem mindenki!) jobban szereti, ha nem a külseje miatt bókolnak neki.

2009. júl. 14. 12:01
 4/15 anonim válasza:
100%

persze önbizalom növelő.de általában nem az álompasi szokott "villámbókokat" lökni...másrészről meg tényleg gusztustalan, mikor így kiköszönnek pl. az autóból, h "szijjja ciccca"és stb.

sztem sokkal jobban esik egy lánynak ha csak szépen, finoman végignézik.

2009. júl. 14. 12:12
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Beszólás és bók között szerintem óriási a különbség. Gyűlölöm mikor pl a munkások füttyögnek utánam, vagy csak úgy bámulnak, hogy majd kiesik a szemük. Ha még tesznek is egy ilyen "klassz" beszólást, hogy jó a seggem, mellem legszívesebben pofán vágnám őket.

Viszont a kedves bókoknak, aminél tudom, hogy nincs semmi hátsó szándék szoktam örülni. Jól esik mikor megjegyzik, hogy ma nagyon csinos vagyok, vagy jól áll az a ruha stb.

2009. júl. 14. 12:14
 6/15 A kérdező kommentje:
Mondjuk közlöm, hogy én még sose szóltam be egy csajnak sem. Nem is fogok. Gyávább vagyok annál. Viszont belegondoltam, hogy ha csaj lennék, kicsit jólesne, ha azt mondaná egy srác (nem egy tetőfedő pocakos hatvanéves bácsi), hogy mondjuk nagyon jó lábam van vagy formás az alakom. Durvább bóknak már én sem örülnék. De nem vagyok csaj, így nem tudom teljesen beleélni magam a csajok lelkivilágába.
2009. júl. 14. 12:16
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
én nagyon utálom, ha így 'bokolnak' vgy utánam szólnak.. bunkóságnak tartom. ha már valaki ilyet csinál, inkább legyn férfi és jöjjön oda, ne pedig beszólogasson..
2009. júl. 14. 13:02
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem jól esik, igaz csak a finomabb formában, pl. állok a buszmegállóban, és elmegy előttem kocsi, amiből rámdudálnak, rámfütyülnek, az jól esik.

De amikor bunkó módon szólogatnak oda (pl. "jó a segged, szívesen belenyalnék" [tényleg mondtak már nekem ilyet...]), vagy még esetleg rám is szállnak, követnek egy darabig, na azt nem bírom...

19/L

2009. júl. 14. 13:13
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

én örülök neki,mégha munkások szólogatnak be,akkor is...jó érzés hogy szépnek tartanak...:)

tegnap pont mentem az utcán,mikor egy öregebb pasas azt mondja: egy mosolyt kérek! Én rámosolyogtam és jobb lett tőle a napom,de tényleg! :D

2009. júl. 14. 13:20
 10/15 anonim ***** válasza:
én szeretem is őket meg nem is.. van aki aranyosan szól be, de a bunkóságokat nem szeretem. van, hogy viszsa szólok, persze nem kedvesen.. ( rosz szokás:/) de pl volt már olyan, hogy ücsörögtem egy padon egy barátnőmmel és oda jön egy srác : szia! van barátod? én sajnos nem tudtam kezelni a helyzetet, és kinevettem szegényt, de ettől függetlenül nagyon aranyos volt. :)
2009. júl. 14. 13:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!