Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a csajok egy része nem örül az utcai beszólásoknak, villámbókoknak?
Mert egyszerűen gusztustalan.
Néha olyan alpári módon van előadva, ilyenre ki kíváncsi?
Amúgy meg a többség (nem mindenki!) jobban szereti, ha nem a külseje miatt bókolnak neki.
persze önbizalom növelő.de általában nem az álompasi szokott "villámbókokat" lökni...másrészről meg tényleg gusztustalan, mikor így kiköszönnek pl. az autóból, h "szijjja ciccca"és stb.
sztem sokkal jobban esik egy lánynak ha csak szépen, finoman végignézik.
Beszólás és bók között szerintem óriási a különbség. Gyűlölöm mikor pl a munkások füttyögnek utánam, vagy csak úgy bámulnak, hogy majd kiesik a szemük. Ha még tesznek is egy ilyen "klassz" beszólást, hogy jó a seggem, mellem legszívesebben pofán vágnám őket.
Viszont a kedves bókoknak, aminél tudom, hogy nincs semmi hátsó szándék szoktam örülni. Jól esik mikor megjegyzik, hogy ma nagyon csinos vagyok, vagy jól áll az a ruha stb.
Nekem jól esik, igaz csak a finomabb formában, pl. állok a buszmegállóban, és elmegy előttem kocsi, amiből rámdudálnak, rámfütyülnek, az jól esik.
De amikor bunkó módon szólogatnak oda (pl. "jó a segged, szívesen belenyalnék" [tényleg mondtak már nekem ilyet...]), vagy még esetleg rám is szállnak, követnek egy darabig, na azt nem bírom...
19/L
én örülök neki,mégha munkások szólogatnak be,akkor is...jó érzés hogy szépnek tartanak...:)
tegnap pont mentem az utcán,mikor egy öregebb pasas azt mondja: egy mosolyt kérek! Én rámosolyogtam és jobb lett tőle a napom,de tényleg! :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!