Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti komolyan nem szeretit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti komolyan nem szeretitek a vékony nőket? Lent

Figyelt kérdés
Sokan mondják, hogy nem szeretik őket hanem inkább a teltebb a moletebb nőket szertitek.. akkor a vékony nő ássa el magát ?? vagy mi.. vagy nektek mi is az ideálotok ? Vékony hosszú láb kis kerek mell és fenék vagy vastagab ?? húsosabb ? zsírossabb kell ?

2012. júl. 18. 22:40
1 2 3
 11/22 ASOT ***** válasza:
22:44! végre egy értelem :)
2012. júl. 18. 22:46
 12/22 gelazso ***** válasza:

bocsi de ez baromság. ezt azok mondják akik nem képesek magukat karban tartani és soványnak maradni. undorító a kövér nö. hamar izzad, ezért büdös, igaz mindig jó kedvü ,de ha enni látod akkor a szívbaj kerülget. legyen egy lány (nö)vékony és törékeny. ha megnézed, sajnos a kövérség mindinkább a képzetlenebb népréteg soraira jellemzö.

ne hallgass senkire. maradj egy gazella és fogyjanak a rozmárok.ha tudnak. de nem tudnak , inkább helyette ilyeneket mondanak hogy "a fiúk a teltebbeket szeretik". persze azt is nézd meg mindig hogy ki mondja. lehet hogy neki csak "telt" jut.

2012. júl. 18. 22:47
 13/22 ASOT ***** válasza:

nem az h a kövér undorító mert mindjárt felkelést szítanak ellenünk! :)

Hanem nem egészséges.

1 kivétel van! 1! ha egészségügyi okok miatt az!

A többi lustaság..

2012. júl. 18. 22:50
 14/22 anonim ***** válasza:
na ez is egy vélemény, de mindenki máshogy gondolja...
2012. júl. 18. 22:50
 15/22 anonim ***** válasza:
A sportos lányokat szeretem. Kerek fenékkel, és dús keblekkel.
2012. júl. 18. 22:51
 16/22 gelazso ***** válasza:

30 éve két kövér volt a városunkban. most minden ötödik ember az. micsoda egészségügyi járvány lehet az oka?

na neee ;-)

a zabálás

2012. júl. 18. 22:57
 17/22 ASOT ***** válasza:

héjj!

én betegségre vagy hasonlóra gondoltam!

azt nem bírom, amikor sírnak, hogy jajj a dupla hamburger senkinek sem kell...háát basszus, dolgozz meg érte, kemény munka de meg lehet felezni azt a hamburgert!

2012. júl. 18. 22:59
 18/22 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség,mi a csontkollekciókat nem szeretjük!(Tehát ők azok akik már túl véknyak)

A többi vékony csajjal nincs baj csak ne nézzenek úgy ki mint egy csontváz

2012. júl. 18. 23:10
 19/22 anonim ***** válasza:

Honnan szedted ezt az egetverő baromságot??...

Én speciel igenis a vékony csajokat szeretem. És marhára nem érdekel, hogy sport miatt vékony vagy alapból. Az sem ha emellett pici a melle.

Csak legyen vékony.

A vékony hosszú láb tökéletes. Mondhatni kecses. Teljesen jó. A kis kerek mell és fenék pedig pont az ideál.

Felejtsd el ezt a hülyeséget. Adj magadra, öltözködj nőiesen, ne sportosan és kb minden férfinak tetszeni fogsz.

A nők többsége kezét-lábát adná, ha karcsú lehetne... Persze könnyebb úgy aludni, hogy elhitetik magukkal, hogy jók így is...

22F

2012. júl. 18. 23:11
 20/22 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy arányos legyen, onnantól kezdve mindegy, hogy husis vagy vékony
2012. júl. 19. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!