Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti komolyan nem szeretitek a vékony nőket? Lent
a büdös pics@ba már!!!
honnan a f@szból szeditek ezeket a zagyva kérdéseket??
holott tudjátok, hogy nem így van! Istenem segíts!!
én speciel a molettebb húsosabb , pörköltnek való nőket nem szeretem. Annyit azért írnék, hogy egy anorexiás az nem kéne szóval aki már az a csontsovány.
Nem lehet így leírni, hogy nekem pont a husibb csajok jönnek be. Ha a vékony összképe jobban néz ki mint a husibb összképe akkor persze hogy a vékonyabb csajt választom. De ez igaz fordítva is.
Tudod mi is az összképet nézzük...
16 éves kissrác vagyok :) idefigyelj igen a vékony lányok ássák el magukat a kutyát se izgatja.
minket értelmes normális csávókat a szép kerek idomok érdekelnek ne érts félre nem a nagyok elég hogyha szép kerekek ha van rajta egy kis hús vagy egy kis zsír ? hát most istenem belefér nem ?
El kellett számolni tízig, hogy erre ne válaszoljak vmi nagyon szépet :P
Szerinted miért a vékony lányokat mutogatják filmekben / magazinokban egész nap? Azért, hogy direkt szívassák a férfiakat? Hát ez tök logikus lenne.
Nekünk a vékony, azon belül nem csont sovány, hanem EGÉSZSÉGES, ARÁNYOS, NŐIES, testalkatú lányok jönnek be. Ez így volt, így van, így lesz, és ha lenne több igeidő akkor abban is így lenne!!! Mit nem lehet ezen érteni? Kis felesleg persze elfér. Ha ARÁNYOS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!