Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti komolyan nem szeretit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti komolyan nem szeretitek a vékony nőket? Lent

Figyelt kérdés
Sokan mondják, hogy nem szeretik őket hanem inkább a teltebb a moletebb nőket szertitek.. akkor a vékony nő ássa el magát ?? vagy mi.. vagy nektek mi is az ideálotok ? Vékony hosszú láb kis kerek mell és fenék vagy vastagab ?? húsosabb ? zsírossabb kell ?

2012. júl. 18. 22:40
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az az ideálom aki jól néz ki, formás. Tök független attól, hogy vékony vagy husisabb.(Husis nem = a dagattal, és még a molettel sem)
2012. júl. 18. 22:41
 2/22 anonim ***** válasza:
79%
Én a zsiradékokat szeretem, büdös pofával.
2012. júl. 18. 22:42
 3/22 anonim ***** válasza:
Én inkább szeretem a vékonyabb lányokat, mint e teltebbeket, de ez függ a belsőtől is. Hány éves vagy? 16/F
2012. júl. 18. 22:42
 4/22 ASOT ***** válasza:
76%

a büdös pics@ba már!!!

honnan a f@szból szeditek ezeket a zagyva kérdéseket??

holott tudjátok, hogy nem így van! Istenem segíts!!

én speciel a molettebb húsosabb , pörköltnek való nőket nem szeretem. Annyit azért írnék, hogy egy anorexiás az nem kéne szóval aki már az a csontsovány.

2012. júl. 18. 22:43
 5/22 anonim ***** válasza:
Nekem speciel Natalie Portman az alomno, de gondolom ez senkit nem erdekel...:D
 6/22 anonim ***** válasza:

Nem lehet így leírni, hogy nekem pont a husibb csajok jönnek be. Ha a vékony összképe jobban néz ki mint a husibb összképe akkor persze hogy a vékonyabb csajt választom. De ez igaz fordítva is.

Tudod mi is az összképet nézzük...

7/22 anonim ***** válasza:
100%
én a pontjó lányokat kedvelem...
 8/22 anonim ***** válasza:
23%

16 éves kissrác vagyok :) idefigyelj igen a vékony lányok ássák el magukat a kutyát se izgatja.

minket értelmes normális csávókat a szép kerek idomok érdekelnek ne érts félre nem a nagyok elég hogyha szép kerekek ha van rajta egy kis hús vagy egy kis zsír ? hát most istenem belefér nem ?

2012. júl. 18. 22:44
 9/22 anonim ***** válasza:
74%

El kellett számolni tízig, hogy erre ne válaszoljak vmi nagyon szépet :P

Szerinted miért a vékony lányokat mutogatják filmekben / magazinokban egész nap? Azért, hogy direkt szívassák a férfiakat? Hát ez tök logikus lenne.

Nekünk a vékony, azon belül nem csont sovány, hanem EGÉSZSÉGES, ARÁNYOS, NŐIES, testalkatú lányok jönnek be. Ez így volt, így van, így lesz, és ha lenne több igeidő akkor abban is így lenne!!! Mit nem lehet ezen érteni? Kis felesleg persze elfér. Ha ARÁNYOS.

2012. júl. 18. 22:44
 10/22 anonim ***** válasza:
nem baj ha vékony a nő, csak ne legyen divatból csonváz
2012. júl. 18. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!