Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS. Elmondjam anyának vagy mit tegyek? (lent)
Apámat a munkája miatt mindig kevésszer látom. Reggel 5-6 körül elmegy és van,hogy 10-kor ér haza.
De a mostani időben feltűnt,hogy van hogy csak 12 után jön haza elég jó kedvűen ahhoz képest hogy az ő állítása szerint elhúzódott a munkája.
Egyik nap a lenti,közös gépen felmentem a facebook-ra és apámét töltötte be,mire már ki akartam lépni,de egy apámmal pár évvel fiatalabb nő ezt írta: "Szia szívem! Jó volt az este :) !! siess, ma is várlak!! puszika <3"
Nem írtam erre semmit,csak megjegyeztem a nő nevét,és átnéztem a profilját. Apámnak és senkinek nem szóltam erről az esetről. Egyik nap-gondolom,hogy ne legyen túl feltűnő-apa 7-kor ért haza. Amíg elment zuhanyozni-tudom nem szép dolog-átnéztem a telefonját. Rengeteg hívás és üzenet volt köztük.
Ráadásul anyukámnak is kezd feltűnni apu szokatlan viselkedése és félek hogy mi lesz ezután.
Apámra rettentő dühös vagyok,hogy ezt csinálja anyámra,de egyben nagyon csalódott is.
Anyámat meg sajnálom,amiért APÁM CSALJA ŐT!!!!
Nem tudom mi lesz ezután,elmondjam anyámnak?
Vagy apámmal beszéljek??
Kérlek segítsetek,mert nem tudom,hogy mit csináljak
13/L
Ez egy elég bonyolult helyzet, nem irigyellek, de egyre vigyázz: nem tudom, hogy milyen a viszonyod az apukáddal, de bárkiből előtörhet az idióta, ha nagyon sarokba szorítják, és menekülni se tud a helyzetből. Márpedig ebből nem lehet menekülni.
Úgyh én csak azt mondom, hogy óvatosan azzal a négyszemközti beszélgetéssel.
És pontosan emiatt óvnálak attól, hogy felvedd a nővel a kapcsolatot. Őt még csak nem is ismered, nincs arra neked szükséged, hogy valamilyen aljas módon visszavágjon neked, vagy akár később is keresztbe tegyen.
Azt jó lenne tudni, hogy te anyukád, vagy apukád "pártján állnál", ha elmérgesedne a helyzet. Hülye kérdés lehet, de melyikükhöz kötődsz jobban (ha van ilyen)?
Szerintem lehet, hogy érdemesebb lenne anyukáddal elkezdeni beszélgetni apukádról, próbálj puhatolózni, ha tudsz. Mondd h milyen rossz h ilyen sokára jön haza, kérdezz rá, hogy konkrétan milyen munka miatt is van ez, vajon meddig tart ez a dolog.
Amúgy valószínűleg anyukád se hülye, nem beszélve a női megérzéseiről, amik neki is vannak. Lehet h sejt valamit, csak eddig meg akart kímélni téged is.
15 voltam,amikor hasonlóan rájöttem, hogy az apámnak van valakije. Annyira dühös és ideges voltam, hogy meg sem fordult a fejemben, hogy nem szólok anyámnak.Semmilyen rossz érzés nem volt bennem, hogy beárulom az apámat,és ezt ő sem rótta fel nekem soha.Mindkettőjüket egyformán szeretem, tehát nem azért tettem mert pl.anyás lettem volna, csak egyszerűen nem bírtam elviselni, hogy átveri!Anya persze eléggé padlóra került, nagyon rossz volt hallani, ahogy éjszakánként sírt...de végül is együtt maradtak. Néha anyám elmondta, hogy csak azért nem vált el, hogy ne kerüljön veszélybe a testvérem és az én jövőm,továbbtanulás stb...Elfelejteni nem lehet a dolgot, de pár év alatt rendeződött a helyzet.Megszenvedték mindketten..Már én sem utálom a fatert, ő is csak ember,hibázott. De az biztos, hogy a helyedben a nőnek nem írnék.Ki tudja, mi telik ki az ilyen k*rváktól..Mi ezt a dolgot teljesen titokban tudtuk tartani, pl. nagyszülők sem tudták meg senki a rokonságból.
22/L
Apád le tudna rázni valami szöveggel.
MINDENKÉPPEN mondd el anyukádnak.
Nálunk volt egy hasonló eset (talán 2 vagy 3 hete), bár az nem vol ilyen egyértelmű, és szerencsére jól jöttünk ki a dologból...
Azért mondd el anyukádnak, mert tudnia kell. És te nem tudsz úgy cselekedni az ő tudta nélkül, ahogy ő akarná. Ebben a helyzetben neki kell döntést hoznia.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!