Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a szép lányok hamarabb találnak pasit?
Általában és ceteris paribus igen, kivéve, ha nagyon szépek.
Nagyon-nagyon szépeknél az a probléma jelentkezhet, hogy a férfiak vagy nem közelednek hozzájuk ("ez úgyis foglalt"), vagy ha közelednek is, nem köteleződnek el irántuk ("előbb-utóbb jön egy filmsztár, és úgyis lecsapja a kezemről, akkor meg minek energiát fektetni bele").
A szépsgkirálynő-kategóriánál kevésbé szép, de még mindig igen szép nőket az a probléma is sújthatja, hogy ha nagyon sok férfi tolong értük, akkor elkényeztetetté válnak és végül nem fejlődnek ki azok a jellemvonásaik, amelyekkel egy komoly férfit meg tudnak tartani. Erre tipikus példa az állandóan nyafogó, követelődző nő, akinek 24 éves korában még minden parancsára ugrik az aktuális pasija, 33 éves korában viszont a férfiak már menekülnek előle.
A legjobb helyzetben az átlagosnál szebb, de nem kiugróan gyönyörű lányok vannak. Értük versengenek a férfiak, ugyanakkor nekik is erőfeszítéseket kell tenniük, nem elég csupán ott lenniük.
A csúnya lányok helyzete eléggé reménytelen. Viszont az is igaz, hogy igazán csúnya lány kevés van. Aki nem szép, az megfelelő mozgással/viselkedéssel, sok mosollyal, ízléses öltözködéssel stb. sokat javíthat az általa tett benyomáson.
Mindez a férfiakra is igaz, csak ott a 'szépségbe' a vagyoni helyzetet is bele kell érteni.
Szépnek tarom magam, és mások is, és ez nem mindig előny... Nagyon nagyon sok fiú ismerősöm mondta, hogy az elején hozzám se mertek szólni, hátha valami tahó pics@ vagyok, aki szóba sem áll barbie-kategórián aluli pasikkal :S Pedig nem összejönni akartak velem, csak mondjuk haverkodni, vagy elkérni a jegyzeteimet... Az egyetemen MINDEN előadáson szabályos kör volt körülöttem, senki nem mert mellém ülni, én meg akkor még csendesebb típus voltam, és teljesen elkeseredtem, hogy valami baj van velem.
Aztán összefutottam egy régi ismerősömmel, aki bemutatott egy halom embernek, és tőlük tudtam meg, hogy csak ijesztő volt, nem mertek ilyen szép lány mellé ülni :S A párom, akivel 10 hónapja együtt vagyok mondta, hogy ha nem mutatnak be neki, akkor tuti nem mer megszólítani, annyival "magasabb kategóriának" tartott magánál. Pedig ez egy hülyeség, bennem soha nem volt semmi ilyesmi. A pasimnál helyesebbet meg még soha nem láttam...
Szóval azért ez nem mindig előny, bár talán azért könnyebb, mint egy csúnya lánynak. Most, hogy már kinyitom a szám, és merek szólni az emberekhez.
09:05-ös vagyok
Nem igaz, hogy a szép lányokat csak kihasználják, meg csak felszínes kapcsolataik vannak. Nekem eddig kettő volt, az egyik 4 éves, a másik 10 hónapos és még mindig tart. Kihasználni pedig azt lehet, aki hagyja magát. Nem egy ember akart az ágyába rángatni, de ez nagyon egyértelmű, és ha nem akarja hát nem hagyja magát. Engem nem lehetne ilyenekkel megszédíteni. Ilyeneket csak az ír, aki féltékeny. Pedig nincs is rá oka, hiszen egy komoly kapcsolat személyiségben és agyban dől el, nem a külsőn múlik.
06.19-es, a tied jóvolt :D
csak annyit emelnék ki, h a szépségkirálynő szépségű lányok egyáltalán nem szépek, gondoljuk csak arra a serdült orsolyára, vagy a freire szilviára. 9000szor szebb lányok rohangálnak az utcákon...
"csak annyit emelnék ki, h a szépségkirálynő szépségű lányok egyáltalán nem szépek"
Na persze, ez egy bonyolult téma, egyszerűsítenem kellett, ha nem akartam könyvet írni...
a másik jellemző eset bizonyos modelleké. Egyes fotómodell ismerőseim nem abban tűnnek ki hétköznapi helyzetekben (a műtermen kívül), hogy nagyon szépek. hanem inkább abban, hogy jó "nyersanyagok": jól lehet rájuk festeni stb., tehát sok mindenfélévé lehet őket könnyen alakítani, amihez pont az kell, hogy az arcvonásaik vagy színeik eredetileg ne legyenek túl jellegzetesek. A modellügynök gyakran inkább ezt a tulajdonságot keresi, nem azt, ha valaki egy átlagos hétköznapon szép.
igaz.
szerintem. én nem vagyok szép. nem is volt még kapcsolatom. általában hülyén néznek rám. :)
kezdem megszeretni hogy valós félelmet keltek az emberekben.(nemcsak fiúkban). és ez nem azért van mert, nem mernek megszólítani a szépségem miatt. hanem félnek az ilyen elvetemült, telipiercingelt, rózsaszinhajú leányoktol. (:
16L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!