Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a szép lányok hamarabb találnak pasit?
Figyelt kérdés
2009. júl. 13. 21:36
1/17 anonim válasza:
Igaz...de nem biztos hogy megbecsulik oket
2/17 anonim válasza:
relatív h ki szép meg ki nem szép. de előnyös külsővel nyilván könnyebb.
3/17 anonim válasza:
Hamarabb találnak, de hamar is elveszitik..Általában
4/17 anonim válasza:
A Szépség lehet áldás, és átok. Egy nagyon szép lányt hajlamosak csak kihasználni a pasik... csak "Azért" szerzik meg. De persze, sok pasija lehet. Csak nem biztos hogy meg is becsülik.
5/17 anonim válasza:
Olyan is van, hogy valamelyik csaj nagyon szép és meg se merik szólítani és igen nehezen talál párt.
6/17 anonim válasza:
van benne vmi. mert őket hamarabb észreveszik, és nagyobb lehetőségük van így párt találni.
no meg válogatni is.
azmeg nemigaz h hamarabb elis veszítik.
én relatíve nemvagyok ronda :D és eddig csak hosszú kapcsolataim voltak. min másfél év.
7/17 anonim válasza:
ja és mindig én szakítottam. jött egy jobb :D
8/17 anonim válasza:
Igaz, hogy hamarabb találhatnék pasit ( én sem vok ronda),mert vannak akik szívesen járnának velem. Csak az a baj, hogy egyik sem szeret.De ha vki mégis szeretne az meg nem meri megmondani.
Persze azért csúnya sem lennék szívesen, mert jól esnek a beszólások, bókok, amiket kapok. Csak jó lenne, ha a fiúk nagy többsége nem csak kihasználni akarná az ilyen csajokat.
15/L
9/17 anonim válasza:
miért, szted a faszik a ronda nőkre buknak?...
10/17 anonim válasza:
Az lehet,h könnyebben találnak pasit, többen figyelnek fel rájuk... De nem minden ezen múlik. Ha pl. egy csajnak nincs önbizalomhiánya, és mer kezdeményezni, egy társaságban "elismerik" akkor rá is felfigyelnek akkor is ha nem annyira szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!