Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 40 éves férfi bele tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 40 éves férfi bele tud szeretni egy 16-18 éves lányba? És fordítva?

Figyelt kérdés
Van erre esély szerintetek?
2012. júl. 17. 16:14
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
37%
18-as, ezt lehet, hogy nekem írtad, ugyanis én említettem hasonló esetet magamról. Olyan kis nyomorúságosan rosszindulatúra sikeredett a szöveged, nyilván arra gondoltál, hogy valam pénzes, mercis öregúrra, valami makogó trottyra rányomul egy pénzéhes plázacicc, és nahát ez aztán... pedig dehogy. Nekem az egyik legtündéribb élményem volt, minden különösebb anyagi érdek nélkül, és tőlem sem várt anyagi egyebeket a lány, akivek boldog voltam. Ezt utólag ilyen kis útszéli módon besározni vagy a jelentőségét csökkenteni nem lehet. Kár, hogy neked az emberi kapcsolatok csak abban zónában képzelhetők el, amit emlegettél. Hát, nem cserélnék veled.
2012. aug. 4. 16:37
 22/23 anonim ***** válasza:

Utolsó,te vagy a nyomorúságosan buta vén trotty,aki elhiszi,hogy érdek nélkül,a két szép szeméért,meg a löttyedt felsőtestéért szeretik.Aha,persze...Magam is fiatal lány vagyok,és el nem tudnád képzelni,hogy hány öregember próbálkozik be nálam társkeresőn.Érdekes módon mind úgy fényképezi magát,hogy "véletlenül" is látszódjon a háttérben,milyen kocsija van.Normális,értelmes fiatal lánynak soha nem kellene egy nyálcsorgató vén kecske,hiszen kaphat magához illő,fess fiatalembert is,azzal szex is sokkal jobb.

Normális,érett nőknek szintén nem kellenek,de van még egy pár buta kiscsaj,akit el tudnak kábítani a kamu dumáikkal.És igenis undorító.Miért nem magukhoz illő nőkkel kezdenek ki?Ja,mert ott már vannak elvárások a társadalmi preszízst illetően.

Fiatal libának már az is elég,ha márkás a kocsi,az idősebbnek nem,mert az már teremtett magának egzisztenciát.

Úgyhogy ne hősködj a fiatal szeretődel,nem olyan nagy dolog az.Inkább eredj haza az asszonyt kényeztetni,ő jobban megérdemli.Bolond...

2012. aug. 12. 16:18
 23/23 anonim ***** válasza:
22-es, olvastam, teljesen értelmetlen és alávaló kis fröcskölés volt, és még csak a célját sem érte el. Írtam már, ezzel a fortyogó rosszindulattal nem tudsz tönkretenni semmi nemeset és szépet. Legfeljebb neked nem adatik meg, hogy tisztán és érdek nélkül, korra való tekintet nélkül szerethess egy másik embert. Ennyivel leszel szegényebb.
2012. aug. 13. 08:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!