Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 40 éves férfi bele tud szeretni egy 16-18 éves lányba? És fordítva?
Figyelt kérdés
Van erre esély szerintetek?2012. júl. 17. 16:14
11/23 anonim válasza:
szerintem igen miért ne? ismerösöm 58 éves a felesége 22 na ugyanolyan
12/23 A kérdező kommentje:
Ez undorító! Hova tart a világ? :-O
2012. júl. 17. 20:23
13/23 anonim válasza:
ilyen volt régen is..ugyan ott tart leginkább..minden ugyanaz másképp ;)
14/23 anonim válasza:
Simán, de inkább szexuálisan vonzódna hozzá. Én is a fiatalabb lányokhoz vonzódom, igaz én messze vagyok még nagyon a negyventől.
15/23 anonim válasza:
Kérdező, te mit undorítózol itt? Mi neked az undorító? Hogy az emberek szeretik vagy szerethetik egymást? Hogy nem önmagukkal azonos korúakba szeretnek bele? Az életem legnagyobb szerelme pontosan fele annyi idős volt, mint én. És nagyszerűen működött, kölcsönösen. Szerencsés és szép dolog, a sors ajándéka, múlhatatlan emlék.
16/23 A kérdező kommentje:
Az az undorító, hogy egy már-már idős (40 éves férfi), aki majdcsak a nagyapja lehetne, egy 16 éves gimnazista gyerekre nőként tud nézni.
2012. júl. 18. 09:27
17/23 anonim válasza:
Nézd, az életben mindent tanulni kell. Kenyeret sütni, földet művelni, széket faragni stb. mind úgy szoktak megtanulni az emberek, hogy idős, hozzáértő emberektől lesték el a tapasztalatokat. Normális esetben így van ez, azaz így kellene, hogy legyen a szexualitással is. A régieknél az volt a szokás, hogy elvitték pl. a fiúkat, a tanárbácsi vezetésével mentek a nyilvánosházba nagykorúságuk hajnalán, hogy idősebb, tapasztalt néniktől tanulják meg az élet dolgait. Természetesen lányok esetében is jót tesz ez, semmint két amatőr zöldfülü össze-vissza malackodik és szerencsétlenkedik egymással. Szóval, jó az a pár évtized korkülönbség erre is.
18/23 anonim válasza:
Ha egy 22 éves csaj összejön egy 58 éves pacákkal a pénze miatt (márpedig mi másért kellene neki egy vénember),az valóban gusztustalan.Akkor is,ha neked is volt már hasonló érdekkapcsolatod.Legalább ne reklámoznád,erre nem kell büszkének lenni....
19/23 A kérdező kommentje:
Ezt nekem mondtad?
Én pont az ellenkezőjéről beszélek. Azt mondtam undorító.
2012. aug. 4. 09:07
20/23 anonim válasza:
kedves kérdező..te mennyi idős vagy,és milyen nemű?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!