Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Magyar fiuk! Mit gondoltok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyar fiuk! Mit gondoltok a cigánylányokrol, járnátok ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés
20/cl
2009. júl. 13. 20:07
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Ja amúgy !!!Szerintem már rég be kellett volna fejezni ezt a keveredést mert már épp elég "PEPITA" a világ!
2009. aug. 21. 01:31
 32/38 anonim ***** válasza:
nem, mindenki maradjon a saját fajánál.
2009. szept. 12. 17:39
 33/38 anonim ***** válasza:

az a baj, hogy kevés férfi nevelné a te gyerekedet, akinek nem tudni, hogy az apja milyen.

és ezt most nem csak azért írom, mert cigány vagy, ez a magyaroknál is így van.

mert ott is van, hogy az apa egy állat.

de ha elfogad a gyerekkel együtt, akkor hajrá!

2009. okt. 19. 21:16
 34/38 anonim ***** válasza:

Nem járnék cigánnyal!

SOHAAAAAAA!

F 17

2010. jan. 23. 21:02
 35/38 anonim ***** válasza:
Ha letudod győzni a származásodból adódó szokásokat azaz nem cigánykodsz (nem bántás) akkor igen.
2010. febr. 11. 17:50
 36/38 anonim válasza:
43%
Nekem nagyon bejönnek a cigánylányok és nagyon szívesen járnék velük:
2010. ápr. 29. 20:26
 37/38 anonim ***** válasza:
SZÉGYEN !!! NEM
2012. júl. 13. 22:32
 38/38 anonim válasza:
Igen De csak normálissal Ismertem egy pár normálisat...... Sajnos Kevés a Normális!!!...... De nagyon értelmesek Igényesek Szenvedélyesek Kedvesek aranyosak voltak.....Kár hogy úgy alakult hogy nemtudtam össze jönni velük De nagyon Szépek Csinosak Nekem nagyon bejönnek Csak Igen Bármennyire is normális a csaj ,Deha szakítanék vele vagy ő velem És a családja meg Megpróbálna elintézni amit már más srácok esetében tapasztaltam más cigánycsaládoknál amit nem értek hogy ha két ember már nem akar együtt lenni egymással pl kiszerettek egymásból akkor sunyiba minek kezd el hőbörögni a család meg kapja elő a bicskát meg már verné agyon a gyereket amikor békésen váltak el a csajjal és nincs harag köztük........Nemvok Rasszista Ne Haragudj De én az ilyet nem tolerálom...Én megtudtam magam védeni több ember ellen De nincs joga egy családnak ilyet tennie másokkal Tudom hogy vannak kultúrális különbségek De én Mindig Őszinte Voltam a Csajokkal........Amúgy Imádom Őket Nekem bejönnek mindenféle nemzetiségű csajok Ha valaki kérdi milyen csajok jönnek be Mindig azt mondom A jó Csajok Am A Romacsajok Egyik legszebb nők a földön! Egy 21 éves Magyar Fiú ;)
2014. febr. 23. 03:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!