Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar fiuk! Mit gondoltok a cigánylányokrol, járnátok ilyen lánnyal?
Figyelt kérdés
20/cl2009. júl. 13. 20:07
11/38 A kérdező kommentje:
igen nem min1 milyen fajta és milyen családbol valo de ehhez meg kell ismerni
2009. júl. 13. 20:37
12/38 anonim válasza:
Nem tervezted? Óvszert használtál? Kiszakadt? Esemény utáni tabletta? Előbb nézd meg a saját szemedet hátha egy ótvar nagy gerenda lóg ki belőle.
13/38 A kérdező kommentje:
Mi közöd van hozzá hogy én mit és hogy csináltam, sok magyar növel ellentétben biztos nem hagynám el a gyerekem egy f@.szért sem!
2009. júl. 13. 20:53
14/38 anonim válasza:
vannak szép cigánylányok
járnék ilyennel, a lényeg, hogy normális legyen, tudjon viselkedni
15/38 anonim válasza:
Ha beleszeretek, akkor nyilván járnék vele :)
16/38 anonim válasza:
Pfúj mennyi itt a kötsög liberalista.
Hozzá nem érnék, nemhogy járni vele...!
17/38 anonim válasza:
Ha már dehonesztáló kijelentéseket teszünk embertársainkra, tartsuk be a magyar nyelv szabályait! Helyesen: köcsög liberális!
18/38 anonim válasza:
Semmiképp! Nem a cigánylányokkal van a bajom, hanem a rokonaival.
19/38 anonim válasza:
bocsi, az OFF-ért, de mi az a cl?
a korod után írtad: 20/cl
én lány vagyok, de akkormár válaszolok vmit, h számomra mindegy milyen nemzetiségű, ha jó ember, és tisztességes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!