Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak szerintem gyanus, vagy szerintetek is?
Együtt éltem sokáig a párommal. Egyik nap kitalálta, felmond, haza akar költözni a szüleihez. Meg is tette.
Jelenleg nincs munkája, viszont nekem fura. Pár évvel ezelőtt volt ott egy szeretője, amit megtudtam.
Kértem, soha ne menjünk oda vissza, de ő így akarta.
Most azt vettem észre, soha nem volt tabu egymás előtt az e-mail fiók. Ha néztem a sajátomat, az övét is megnéztem és fordítva, nem jött-e valami fontos.
Ő most otthon él, én itthon.
Ma nézem az e-mailét, le van tiltva. Soha nem változtatgatja az e-mailjét. A biztonsági e-mailén is megváltoztatta a jelszót, nem tudok belépni.
Nem kérem számon, mert pár napja nagyon összevesztünk, de nekem ez fura. Ahogy haza ment azonnal teljes változtatás.
Mit gondoltok? Egy jelszó nem nagy durr, én is változtatgatom, mint sokan, de ő soha, ez most fura, és pont most.
Miért lenne fura? Nagyon besértődhetett, nem akrta hogy ott turkálj. Nekem is megvan a privát kis "terem", amit csak én, senki más nem nézhet meg.
Azt gondolom, hogy ez a kapcsolat se tart majd sokáig. De remélem tévedek.
Nem, most vesztünk össze, de ő 2 hete módosítgatta, amikor hazaköltözött, csak nem tünt fel, mert nem nézegetem állandóan.
Miért turkálás? Ő is ránéz az enyémre, nincs mit titkolnom, gyakorlatilag 5 éve együtt élünk, már-már házasság ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!