Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek hogy esne? Szerintem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek hogy esne? Szerintem nem lesz jó vége.

Figyelt kérdés

Az egyik haveromat én hoztam össze (segítettem) a jelenlegi barátnőjével, 7év a korkülönség köztük, és közben nekem is lett barátom. A csaj ismer, látott is, a haver nem az esetem. Régen rámírt facen 3-4naponta és megkérdezte hogy hogy vagyunk, hogy alakulnak a dolgok és ennyi. Telefonon se beszéltünk meg nem is találkoztunk. Most egyik napról másikra a csaj meghülyült és közölte hogy meg ne próbáljak írni a pasijának (2hete nem beszéltünk már akkor), és le is törölt facebookról és a haveréról is. De nem csak engem, aki nem szimpi azt fogja magát fellép és törli, ha meg olyan történik (pl ír neki egy lány, vagy ráköszön) hatalmas hisztit rendez. Az utcán nem engedi köszönni, egyetlen lányt tűr meg: a legjobb barátnőjét, aki viszont nagyon sok pasit csábított már el, akinek volt párja, és végülis miatta lett vége azoknak a kapcsolatoknak. Szerintem pont az fogja hátba szúrni akitől nem várja.

Nektek hogy esne hogy az egyik jó haverotok barátnője ilyet csinál?

2012. júl. 3. 21:16
 1/10 A kérdező kommentje:
lány vagyok :D kihagynám..
2012. júl. 3. 21:18
 2/10 anonim ***** válasza:
Biztos rosszul esne, de főleg a pasitól, hogy ilyen tutyimutyi papucs, és hagyja, hogy a nője ilyen szinten uralja az életét.
2012. júl. 3. 21:21
 3/10 anonim ***** válasza:
akkor szúrd meg egy késsel
2012. júl. 3. 21:23
 4/10 A kérdező kommentje:
Az is rosszul esik benne hogy annyi mindent tettem értük, ha összevesztek én csitítottam őket, meg segítettem és ezért most ez a "hála".. :S
2012. júl. 3. 21:23
 5/10 anonim ***** válasza:
És ki az idősebb? Ha 7 évvel fiatalabb a lány, és így irányítja őt, hát...Mert valahol a 7 évvel idősebb nő irányítását még megértem. De ettől függetlenül ez tényleg egy zsákutca, mert jó irányban halad a papucsság felé így, hogy hagyja hogy irányítsák. De a csaj se semmi, hogy magához akarja láncolni.
2012. júl. 3. 21:24
 6/10 A kérdező kommentje:

A csaj fiatalabb 7 évvel. Mindent megkap, amit csak akar, de viszonozni nem viszonozza.

Nálunk alap hogy néha én hívom meg kajálni a barátomat, pedig ő dolgozik, én csak korrepetálok itthon a nyáron.

2012. júl. 3. 21:26
 7/10 A kérdező kommentje:
A haveri körben a fiúk is eléggé elpártoltak tőle mert a csaj hozzájuk se engedi.
2012. júl. 3. 21:28
 8/10 anonim ***** válasza:

Fontos neked a srác? (barátilag)

Ha igen akkor kapd el a csaj nélkül és beszéld meg vele a dolgot, azt is hogy álljon már ki magáért, mert ennek így ránézve sem lehet jó vége.

Ha nem megy, akkor meg úgy mond el neki röviden, hogy a csaj is ott van, de intsd csöndre, úgy, hogy ő szégyellje el magát...

2012. júl. 3. 21:33
 9/10 A kérdező kommentje:

Így belegondolok igen. A barátom legjobb barátja.. volt..

A csaj nélkül már nem megy sehova, vagy nála van a csaj, vagy vele megy akárhova. Vagy melózik. A csaj már náluk van mire hazaér a melóból :|

2012. júl. 3. 21:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát ha engem egy 7 évnél idősebb fruska ugráltatna, akkor elgondolkoznék, hogy mennyire is vagyok férfi. És ha rájönnék, hogy férfi vagyok, akkor az első dolgom lenne elküldeni a rákba a csajt, mert ez nem párkapcsolat, hanem cirkusz.
2012. júl. 3. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!