Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A legjobb fiú barátommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb fiú barátommal kavarunk. Szerintetek érez valamit?

Figyelt kérdés

Két éve ismerem. Kb. fél éve vagyunk legjobb barátok és kavarunk. Mindig eljártunk bulizni piálgattunk és néha néha smároltunk, de soha nem volt semmi komoly. Egyszer ölelgettem erre visszautasított, hogy nem akar semmit meg én is csak csalódnék benne. Legjobb barátok vagyunk ' elméletileg ' mindig bepróbálkozik ha kicsit iszik vagy olyan kedve van.. De gondolom van benne valami vonzódás nem? A helyzet az, h bele vagyok zúgva de ezt jól titkolom..

18/L

2012. júl. 15. 23:55
 1/6 A kérdező kommentje:
ja és két barátnőjét is megcsalta velem...
2012. júl. 15. 23:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
1x ölelgetted, erre visszautasított, de mindig bepróbálkozik?? Csak én érzem a skrizoféniát.?
2012. júl. 15. 23:58
 3/6 A kérdező kommentje:
úgy utasított vissza, h nem jönne velem össze.. nem a kavarásról van szó :D
2012. júl. 15. 23:59
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

" a és két barátnőjét is megcsalta velem.."

ÓÓÓÓÓ micsoda csődör lehet.. szánalmas ez komolyan..

Csak én érzem úgy hogy a legtöbb 18 éves az olyan mintha még a 14 évesek szintjén lenne?? (akinek nem inge nem veszi magára)

2012. júl. 16. 00:03
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem jönne össze veled, de te mégis kavarsz vele, és a legjobb barátod, viszont te belezúgtál. Szerintem nem kellett volna elkezdeni sem, de ha már így van akkor mond el neki mit érzel. Bár gondolom csak kihasznál, csak ez neked még nem esett le.
2012. júl. 16. 00:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha te kapható vagy rá, hülye lenne elhalasztani a lehetőséget amikor éppen kanos hangulatában van... Ez nem azt jelenti, hogy érez valamit, úgy gondolom ,hogy ezt te kicsit túl gondoltad már.
2012. júl. 16. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!