Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a nők hazudnak?

Figyelt kérdés
Miért van az , hogy ha igérnek valamit akkor 90%-ban teljesül és miért van az , hogy mondanak vagy igérnek valamit és az ellenkezőjét csinálják?
2009. júl. 13. 13:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
a nők azért hazudnak mert az un. nagy kamus pasik kikényszerítik belőlük!Amit kapsz azt adsz!Oda vissza..
2009. júl. 13. 16:58
 12/15 anonim ***** válasza:
14:40-es vagyok. igen, valóban nagyon értelmes volt, tisztában vagyok vele hogy mennyire, pont annyira volt értelmes mint a kérdésed. na, hülye kérdés - hülye válasz, ezt mindenki tudja. ha te eddig nem tudtad, akkor ajánlom tanuld meg, mert ezután is így lesz az életben, idiótaságot beszélsz, idiótának néznek. =)
2009. júl. 13. 17:24
 13/15 anonim ***** válasza:

A kérdést hülyén fogalmaztad meg, a magyarázat zavaros, és a kommentekben itt okoskodsz, hogy mi vagyunk a hülyék.

Te most dislexiás vagy?

2009. júl. 13. 18:09
 14/15 A kérdező kommentje:

Általánosított , inkább pontosítok egy kicsit.Olyan nőkről van szó akikbe szerelmes voltam/vagyok.Nem hazudtam egyiknek se , esélyt se adtak , hogy egyáltalán hazudjak de ők sok minden ígértek amik 90%-ban hazugság volt.

Szóval "Amit kapsz azt adsz!Oda vissza.." szerintem ebben/ezekben az esetekben rám nem igaz mert nem adtam hazugságot.

2009. júl. 13. 20:51
 15/15 anonim ***** válasza:
és a pasik? ilyen hülye kérdést...
2009. júl. 13. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!