Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szólják meg azt aki sokat foglalkozik a külsejével?
Figyelt kérdés
sok tanár és a többi lány állandóan beszólogat a barátnőimnek és nekem ,hogy "mert nektek csak a külső számít " meg hogy "majd az életben nem az fog számítani ,hogy hogy néztek ki" stb., pedig nem avgyunk hülye libák ,csak annyi ,hogy vasaljuk a hajunkat és sminkeljük magunkat és sokat sportolunk hogy jó alakunk legyen.Nem vagyunk hülye libák , pedig pl.én 16 éves vagyok és eddig mindig osztályelső voltam. mégis hülye libának tartanak minket. A hátunk mögött lek*rváznak , csak azért mert szeretnek minket a fiúk. 2 éve van barátom , mégis egy k*rva vagyok a szemükben. Miért csinálják ezt?? Minden naposak ezek a beszólások. Miért szólják meg azt aki sokat foglalkozik a külsejével??2012. júl. 15. 16:05
11/11 anonim válasza:
Miért szólják meg azt aki sokat foglalkozik a külsejével?
Mert amit mutat kívülről, az belülről. Ha más belülről, akkor ugyanazt mutatná kívülről is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!