Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért baj az ha egy fiú többet foglalkozik a külsejével mint az átlag?
Nekem naon fontos h tudjam h jól nézzek ki és tom h sokat foglalkozok vele de én így érzem jól magam. Tök szarul érzem magam ha tom h nem vok 100as és emberek közé kell mennem :S De úgy vettem észre a csajoknak ez nem jön be :( Max. csak rövid távra kellek nekik :( De ez mért van így, mért baj az ha vki jól néz ki meg sokat foglalkozik magával? Nektek bejönnek az ien fiúk?
16/F
Hát barátom énis ilyen vagyok:D
Szerintem csak rosszhelyen keresel;):D:D
Nekem van pár akivel alakulgat..:D
15/f
Mjuk én nem titulálom amgam "metroszexuális"-nak, mert nem gyantáztatok meg szedema szemöldököm meg iesmi:D
cs fontos nekem h jólnézzek ki és ezzel sztem nincs semmi baj:D Egy bizonyos szinitg( gyantáig)
És szerintema csajok is jobban örülnek 1 ilyennek mint 1 ápolatlan seggnek..
:D
Egyáltalán nem baj,hogy foglalkozol magaddal,sőt!!Jó,szuper,de csak akkor ha nem túlzod el...pl.jajj az a tincs nem áll jó helyen akkor addig nem indulok el,míg az nem úgy áll,ahogyan én akarom...Legyél igényes,de mértékkel,én személy szerint el is várom a párom,hogy normálisan nézzen ki,de nehogy már ő többet legyen a fürdőben,mint én :P
23/L
Jó de mondom h szarul érzem magam ha úgy kell emberek közé mennem h tom h nem nézek ki 100asan :/
Am én se gyantázok... borotválom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!