Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
*facepalm*
I don't want to live on this planet anymore
ma 17:09
Majdnem 10 évvel idősebb vagyok nálad "kislányom", és felnőtt nőként, diplomával, komoly szellemi munkával a "páwa" (bocs, = jólápolt, és a többi felsorolt, igényes külsejű) fiúkat favorizálom.
Egyszerűen szólva: akiket itt "páwának" szokás nevezni. Hozzáfűzném, ettől lehet értelmes, jó beszélgetőpartner, stb. :)
Most olvasom, amiket írtok!
Tiszta jó, hogy minket itt fiatalítanak. Tizenévessé. :D
Pedig már közel 30 leszek, és még agyatlan is?
Két nem "büfé-szakos" diplomával, hát, ez van. :)
Mindegy, a jó ízlésemet, meg az igényességemet, hogy a fiú nézzen ki valahogy akkor sem adom fel, ha "agyatlannak" vagyok bélyegezve, + megfiatalítva. :D
senkit nem akartam megsérteni a 17:09-es hozzászólásommal...
mindenkinek más jön be ízlések és pofonok, végŰülis nekem teljesen mind1 hogy valakinek a "páwa" fiúk tetszenek, nekem nem ők..és ez az én véleményem..:)
ha valami baja van valakinek a véleményemmel az már az ő problémája:))) hihi:$
Engem nem bántottál meg, szerencsére ahhoz több kell. :) És igazad van, tényleg az én problémám lenne. ;D
Csak leírtam, h nem ez a helyzet. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!