Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon zavar, hogy nem vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon zavar, hogy nem vagyok elöl deszka, hátul léc. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
minden lany ilyen, én meg nem. ugy érzem h ez jön be a pasiknak. en 173 cm, 60 kg vok. ez a fénykorom, mert a pubertasomban felszedtem par kg-t, aztan sikerult leadni. mit tegyek? index szerint nem vok elhizva, de mégis.. mit tehetek? 19, l
2009. júl. 13. 10:51
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
nekem nincs ugymond pocim se. és ha jobban kihuzom magam, akkor latszik pár bordám. nekik mindig örülök :)
2009. júl. 13. 11:22
 12/18 anonim ***** válasza:
Én meg undorodom az olyan lányoktól akik ilyen hajszálvékonyak.Nekem a sportosabb lányok jönnek be nem azok akik nem esznek, hogy majd ők csontsoványak lesznekés mivel nem esznek ezért leadják az összes izomzatukat,amitől csak zsír marad rajtuk és löttyedtnek érzik maguakt és még mindig fogyni akarnak pedig csak izomzat kéne a jó alakhoz!Szóval szerintem ne akarj ilyen lenni mert a normális embernek nem tetszik ez az "elhanyagolt külső"..17/F
2009. júl. 13. 11:22
 13/18 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ha a barátod így fogad el, ne irigykedj a vékony lányokra. Szerintem nagyon undorító, hogy egy ilyen anorexiás csaj bemegy a boltba, felpróbálja a legkisebb nadrágot (26-s, de van ahol 25-s) megveszi azt, és elviszi varrónőhöz hogy szűkítse a derekát. És a srácok az ilyen lányokat csak kihasználják.

Legyen önbizalmad;) Puszi

Slygirl

2009. júl. 13. 11:25
 14/18 A kérdező kommentje:
de végülis nem vok kövér. csak irigykedem a vékonyabb lanyokra.. ááá, tiszta rossz érzés.
2009. júl. 13. 11:26
 15/18 anonim ***** válasza:
2009. júl. 13. 11:39
 16/18 anonim ***** válasza:
Kérdező, ezen itt nincs mit tovább boncolgatni. Abszolút rajtad áll a dolog, hogy túllépj ezen a hülye sablonon (hangsúlyozom, NEM te vagy hülye, hanem a sablon, amit kívülről erőltetnek rá olyan sokakra). Egyszerűen vedd észre, hogy ez az egész semmi másról nem szól, mint egy ostoba és egészségtelen, művi "divatról", aminek az eredménye ráadásul még csak nem is szép (RONDÁK a csont és bőr lányok). Dobd ki a kukába ezt a divatot a magad részéről, vedd észre az álnokságát és hülyeségét, sajnáld azokat, akik erre nem képesek, és helyette a saját alkatodhoz leginkább passzoló saját szépségedet bontakoztasd ki. Ennyi.
2009. júl. 13. 11:42
 17/18 anonim ***** válasza:
Én pl elég vékony lány vagyok, és rokonok/barátok néha megemlítik, hogy rossz rám nézni, szedjek már fel pár kilót. :D
2009. júl. 13. 12:46
 18/18 anonim ***** válasza:

Ne legyél ilyen kis buta!:D én pl vékony vagyok és engem meg ez idegesít...sose tudok felvenni olyanokat ami tetszik(pólók...)mert nem áll jól...

De ez mindig igy van aki vékony az hizni akar...és forditva...:)

2009. júl. 13. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!