Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon zavar, hogy nem vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon zavar, hogy nem vagyok elöl deszka, hátul léc. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
minden lany ilyen, én meg nem. ugy érzem h ez jön be a pasiknak. en 173 cm, 60 kg vok. ez a fénykorom, mert a pubertasomban felszedtem par kg-t, aztan sikerult leadni. mit tegyek? index szerint nem vok elhizva, de mégis.. mit tehetek? 19, l
2009. júl. 13. 10:51
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki, hogy nem vagy az, én sajnos az vagyok, és nem vettem még észre, hogy a pasiknak ez jobban bejönne.A barátom így fogad el, de az egy dolog. A férfiak szeretik ha van mit fogni egy nőn!
2009. júl. 13. 10:54
 2/18 anonim ***** válasza:
82%
jajj ne akarj már olyan lenni, az olyan undorító, te igy vagy jó, ahogy vagy
2009. júl. 13. 10:54
 3/18 anonim ***** válasza:
69%
sztem a pasiknak egyáltalán nemjönnek be a deszka csajok jobb ha vanrajtad mit fogni mint h valamelkyik csontod oldalbaszúrja a pasit XD
2009. júl. 13. 10:59
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Úgy vagy jó, ahogy vagy. Ha betagozódsz a sorozatgyártott cicák közé, akkor sorozatgyártott is bunkót fogsz kifogni magad mellé. Ez kell? Ugye, hogy nem. Döntsd, el, hogy TE hogyan szereted magad (ami NEM egyenlő a sorozatgyártott cicák és a sorozatgyártott bunkók ízlésével), és afelé törekedj. Hozzád illőt keress, akivel sok a közös vonásotok, hasonló a gondolkodásmódotok, stb. Személyre szabott megoldást keress, ahogy a bankok mondanák: olyat, aki tényleg hozzád illik, és ne csak egy tömegterméket.
2009. júl. 13. 11:02
 5/18 A kérdező kommentje:
a fium igy szeret, ahogy vok. mindig mondja h ritka az olyan h vki pont jó, és neki nem kell mas. mégis mindig irigykedek a hajszalvekony lanyokra.
2009. júl. 13. 11:03
 6/18 anonim ***** válasza:
Az már a te bajod, főleg, ha nem veszed észre, hogy a párod ilyennek szeret. Tényleg sajnálom, kedves kérdező, de itt akkor egyértelműen te vagy a hunyó. Nincs önbizalmad, vagy a párodban nem bízol, esetleg mindkettő. Nézz magadba, derítsd ki, hogy melyik eset is áll fenn.
2009. júl. 13. 11:08
 7/18 A kérdező kommentje:
ja, nincs önbizalmam. volt egy fiu akit nagyon szerettem, és annak nem kellettem. most egy olyan lannyal jar aki modellkedik. de otthagyta a sulit a csaj.. szal nemtom mit eszik rajta. ennyire fontos a külső?
2009. júl. 13. 11:09
 8/18 anonim ***** válasza:
Lehet hoyg te még mindig az előző pasidat szereted? Ha nem akkor meg miért érdekel? :)
2009. júl. 13. 11:13
 9/18 anonim ***** válasza:
60%
Az én barátnőm 174 cm és 65 kg ,és én annyira imádom :) Sokkal jobb mint a deszkák akiket megölelsz aztán félbetörnek :D (Én is 174 vagyok és én mondjuk 8 kg-val könnyebb és én meg ezt utálom,h. sovány vagyok) :D Szóval ne aggódj ilyeneken. Fogadd el magad ,mert teljesen normális vagy :) Én meg imádom a pociját is :) Olyan ari :)
2009. júl. 13. 11:15
 10/18 anonim ***** válasza:
Ja és 18F
2009. júl. 13. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!