Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok többsége miért a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok többsége miért a divatb. zikra bukik?

Figyelt kérdés
pl 1d
2012. júl. 15. 03:08
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
és miért pont ezt a kérdést írtad ki?:D
2012. júl. 15. 06:18
 62/69 A kérdező kommentje:
facebook meg néhány kérdés alapján, meg az hogy minden évben másról nedvesedtek be:tavaly sp,pfluor,mm,justin,előtte jonas brothers,most meg a 1 direction és mind olyan nyálas szar énekelnek
2012. júl. 15. 06:48
 63/69 anonim ***** válasza:
énis divatb..i vagyok meglehet kövezni:d
2012. júl. 15. 08:36
 64/69 anonim ***** válasza:

Na, elolvasgattam a kis beszélgetéseket. :D

És megint lementettem egy jó képet egy csini fiúról:DD

Kérdező: az általad linkelt nem tetsz. túl kigyúrt nekem, én a szebbeket szeretem.

A kis rugdósósból meg jöhetne akár 5 is, nem igazán ijednék meg tőlük. Ha olyan kis vadóc, kapna a fenekére egyet, aztán eljátszadoznék vele. :DD

(Igaz, én sem 35 kilós nő vagyok). :D /És ezt nem arra értem, hogy el lennék hízva, csak normál súllyal rendelkezem/

Nem kell ebből nagy ügyet csinálni, ízlések, pofonok. Mondjuk nekem speciel SP, JB, meg Fluor Tomi sosem tetszettek. :)

2012. júl. 15. 11:16
 65/69 anonim ***** válasza:

nekem sose jöttek be ezek a koreai/japán divatb*zik :)

és nekem inkább a kockahasú pasik jönnek be :)

de tényleg cukik a magyarországi páwák is ^^

2012. júl. 15. 11:28
 66/69 anonim ***** válasza:

Utolsó: ha feszesen, enyhén kockás hasú, azt én is szeretem, inkább, mint hogy el legyen hízva. :)

Páwa alatt már azt sem tudom, kit-mit értetek. Ha ilyen kigyúrtakat is, akkor azok nekem nem hiszem, hogy tetszenének, de már követni se tudom.

Bakker. Nekem a legszebb farkú páwák jönnek be, 'azt kész most már. :D

2012. júl. 15. 11:34
 67/69 anonim ***** válasza:

Na, nekem soha nem tetszettek, akiket az elején linkelgettek, semmi férfias nincs bennük. Ezért van a lányok, nők többségének idősebb párja, mert férfit akar.

22/L

2012. júl. 15. 12:18
 68/69 anonim ***** válasza:

68-as a lányok nők többségének lassan már fiatalabb párja lesz, mint ő maga. :D

Én legalábbis ezt látom a környezetemben. :)

2012. júl. 15. 12:21
 69/69 anonim ***** válasza:
A férfias meg mindenkinek mást jelenthet..ezt is tegyük hozzá. :)
2012. júl. 15. 12:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!