Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok többsége miért a divatb. zikra bukik?
Figyelt kérdés
pl 1d2012. júl. 15. 03:08
11/69 anonim válasza:
Nagyon cukiiiiii mentettem is :D
12/69 anonim válasza:
hupsz bocsi csak lefagyott ugyh sokszor küldtem el :D xd
13/69 anonim válasza:
szerintem nem az ízlésünk szar hanem a te stílusod :)
16/69 anonim válasza:
ezek jópasik.....ennyi :) csak azért szidjátok mert rondák vagytok 0 ízléssel
17/69 anonim válasza:
Azért szidjuk őket, mert van annyi eszünk hogy nem leszünk olyanok mint ők. Én például nem tartom magam rondának, de iszonyat jóképűnek sem, mégis szidom őket mert szerintem undorító az öltözködésük és hatalmas az egojuk, a szájuk meg még nagyobb. Aztán meg ha kapnak egyet mert nagy a szájuk sírnak.
18/69 anonim válasza:
tuti valami kocka vagy akinek 0 társasági élete van :)
19/69 anonim válasza:
Nem kell veszekedni gyerekek. :)
Köszi a képeket lányok, szintén mutatósak! :)
Bár nekem már tizenéves koromtól tetszenek ezek a távolkeleti fiúk (és a "páwákkal" sincs bajom).
Az egosságról annyit, hogy sok kedves, természetes, jófej is akad köztük. De részemről ennyi voltam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!