Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A paaik miért nem békülnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A paaik miért nem békülnek meg a barátzónás helyükkel?

Figyelt kérdés

soka csalódtam, hosszú évekre kiábrándultam a férfiakból. Nem is keresek kapcsolatot.

Mégis, egyre több srác akit eddig havernak gondoltam, bepróbálkozott az utóbbi időben.

Mondtam hogy maradjon minden a régiben de mindegyik besérült és nem beszél velem azóta vagy ha igen, folyamatosan nyaggat hogy szexeljünk/járjunk.

Miért nem lehet elfogadni hogy távoli ismerős vagyok vagy span, akivel kb. 3 hetente összefut egy buliban és nagyritkán beszélünk? Miért kell ilyen drasztikusan tiltani meg nem köszönni utána, mikor kezdettől fogva mondom hogy nem kell senki és ő a barom amiért mégis erőlködik.

Miért hiszik hogy kivételek lesznek és majd velük járok, ha egyszer Tényleg nem kell senki?

2012. júl. 14. 21:26
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

kedves 9-es. az önbecsülésem nem attól függ, hány olyan férfinek tetszek vagy nem tetszem akik nekem, csak mint haverok jöhetnek szóba = nem a férfit látom bennük hanem a semleges embert.

az én önbecsülésem attól függ, mit látok én magam a tükörben. egy olyan személyt, aki nem arra tette fel az életét hogy mindenáron lekösse magát valaki mellé. egy embert aki boldog anélkül hogy bárki bármit mondana mert tisztában van azzal, miben jó és miben nem.

nem hisztivel érvényesítem az akaratom, elárulom neked, hanem egyszerűen kijelentem mi lesz és az emberek meghódolnak, vagy addig harcolnak míg be nem látják hogy nem lesz másként.

az érdeklődés hiánya nem érintene tragikusan, örülnék hogy nem a p.uncit látják végre bennem a pasik, hanem talán a személyiségemet.

mellesleg elárulom neked, így 170 centi 50 kilósan messze nem vagyok kövér :) és nem szokásom bánatomban sem enni + nem vagyok hízékony alkat tehát ez sem talált :) de jó általánosítgatást továbbra is :*

2012. júl. 15. 02:05
 12/13 A kérdező kommentje:

"Figyelj, ez két külön dolog. Azt nem róhatod fel nekik, hogy többet akarnak. Naná, hogy többet akarnak, mert veled ellentétben partnert keresnek. Még a föld alól is ha kell.... mert másnak ez fontos, sürgős, és mindenek felett van. Nem tehetünk róla."

Mi az hogy nem tehettek róla? Szerintem mindenki egyéni döntése hogy akar-e párt magának vagy nem. ez nem valami kényszer...

és miért van mindenek felett? én pl. nem érzek késztetést arra hogy szándékosan hagyjam hogy valaki állandóan korlátozza hova mehetek, mit csinálhatok, ellenőrízgessen, féltékenységi jeleneteket csapjon, esetleg bántalmazzon.

szerintem ennél sokkal jobb dolgok is vannak az életben, mondjuk szabadnak lenni, nem folyamatosan azt lesni, mikor moshatod valaki szennyesét, csinálhatod meg neki az előírt kaját etc. ehhez nagyon kell valakit imádni, legalábbis részemről és ha nem látom benne a férfit totál esélytelen hogy én ezt csak azért megcsináljam neki mert ez "fontos".

partnert keresnek. oké, de miért nem tudnak egyenesek lenni? olyan egyenesek mint én, aki 1. pillanattól azzal kezdi hogy csak jó ismerős/barát lehetsz.

akkor nem kellene eljátszani hogy még nem tudom hányszor találkozik velem és hidegzuhanyként közli hogy mást akar, mondjuk egy hónap után mikor már beleéltem magam a haverságba. és erre fel még ő van megsértődve...

2012. júl. 15. 02:15
 13/13 anonim ***** válasza:

8. vagyok.

Igazad van... de nem mindenki olyan mint te. Nem mindenki ilyen "erős". A legtöbb embert igenis a kényszerei irányítják. Örülj neki, ha ez veled nem így van. Vagy még inkább gondold át, hogy neked biztos nincs-e belőle egy pár.

Kényszer, hogy legyen valaki mellettünk. Érzelmileg is az (még a pasiknak is) szex szempontból meg még inkább. Szerinted a férfiak jókedvükből kezdenek egy olyan élőlénnyel, akinek a legtöbb dolgától/ szokásától alapjáraton undorodnak? Ugyanúgy, mint hogy te kiszolgálj valakit akibe nem látod a férfit.

Mások sok mindent lenyelnek a cél érdekében. Igazad van, ez nem egyenes dolog. Az ilyenből legtöbbször nem sül ki más, max pár dugás, szerencsétlen kapcsolat, meg válások...

Én megértelek, hogy nincs szükséged erre. Meg hogy idegesít a sok szerencsétlen. Inkább sajnáld őket... Meg azért ne feketítsük a dolgot teljesen, mert lehet ezt normálisan csinálni. Mindig azt mondják, hogy a pasinak kell kezdeményezni. Gondolom még te se vennéd rossz néven, ha egyszer mázlid lenne, és szembe jönne egy olyan, akire véletlenül tudsz férfiként nézni.

2012. júl. 15. 12:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!