Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A paaik miért nem békülnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A paaik miért nem békülnek meg a barátzónás helyükkel?

Figyelt kérdés

soka csalódtam, hosszú évekre kiábrándultam a férfiakból. Nem is keresek kapcsolatot.

Mégis, egyre több srác akit eddig havernak gondoltam, bepróbálkozott az utóbbi időben.

Mondtam hogy maradjon minden a régiben de mindegyik besérült és nem beszél velem azóta vagy ha igen, folyamatosan nyaggat hogy szexeljünk/járjunk.

Miért nem lehet elfogadni hogy távoli ismerős vagyok vagy span, akivel kb. 3 hetente összefut egy buliban és nagyritkán beszélünk? Miért kell ilyen drasztikusan tiltani meg nem köszönni utána, mikor kezdettől fogva mondom hogy nem kell senki és ő a barom amiért mégis erőlködik.

Miért hiszik hogy kivételek lesznek és majd velük járok, ha egyszer Tényleg nem kell senki?

2012. júl. 14. 21:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
ha meg nem keresnének a srácok fejjel rohannál a falnak fél év után. elhiznál stb
2012. júl. 14. 21:28
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
Mert nekünk rendkívül megalázó pozíció.
2012. júl. 14. 21:29
 3/13 Diavolino44 ***** válasza:
Talán mert nagyon ritka a férfi-nő barátság. Valamelyik fél mindig többet akar...
2012. júl. 14. 21:30
 4/13 A kérdező kommentje:

nem, volt hogy hónapokig nem mentem bulizni mert nem voltam kíváncsi az emberekre, gépnél sem voltam és mégis jól megvoltam anélkül hogy kerestek volna

én szeretek egyedül lenni csak ezt nem értik meg sokan

2012. júl. 14. 21:30
 5/13 A kérdező kommentje:

csak ez bosszant hogy mindig ők akarnak többet. ha haverként viselkedek velük az nem véletlen, azért teszem mert nem jönnek be ezt gondolhatnák. ilyen kis szemezésekkel, flörtölgetésekkel kimutatják a csajok ha mást akarnak...

én meg fingok, böfögök a jelenlétükben, röhögök a disznó vicceiken...

2012. júl. 14. 21:32
 6/13 anonim ***** válasza:
hát... nekem van lány ismerősöm akivel tényleg csak barátok vagyunk, ez talán az agyban dől el. fiatalon minden srác a farkára hallgat :)
2012. júl. 14. 21:53
 7/13 anonim ***** válasza:

"A paaik miért nem békülnek meg a barátzónás helyükkel?"

Talán mert ezek a pasik többre tartják magukat és többre vágynak a lelki szemetesláda szerepénél. Ezt akarod felróni nekik? Hogy miközben barátnőt keresnek nem szándékoznak barátzónára és egyéb ilyesféle kitérőkre pazarolni az idejüket? Szép...

A távoli ismerős dolog az más, az nem barátzóna. Ha még csak nem is köszönnek akkor az azt jelenti hogy a te visszautasításod következtében megrendült az a picike kis önbizalmuk is ami (talán) volt és ezért jelentősen felnagyítják a dolgot magukban, hatalmas csapásnak élik meg hogy egy csaj visszautasította őket. És rád haragszanak ahelyett hogy elfogadnák: ez egy ilyen dolog, sokszor hall nemet az ember fia amíg jön valaki aki végre igent mond.

2012. júl. 14. 22:21
 8/13 anonim ***** válasza:

Figyelj, ez két külön dolog. Azt nem róhatod fel nekik, hogy többet akarnak. Naná, hogy többet akarnak, mert veled ellentétben partnert keresnek. Még a föld alól is ha kell.... mert másnak ez fontos, sürgős, és mindenek felett van. Nem tehetünk róla.

Az már más kérdés, hogy én attól még köszönök a lány ismerőseimnek akiknél esetleg bepróbálkoztam és nem jött össze. Ettől nem fogom őket utálni, max parkoló pályára teszem a témát mindkettőnk érdekébe.

Tudod mi a bajod szerintem? Te megszoktad azt a kitüntetett figyelmet és törődést amit szép nőként ( azaz lehetséges partnerként) megkapsz a srácoktól. Ezt aztán nyilván elveszted, amikor közlöd, hogy te csak barát akarsz lenni. Ez van. A ronda emberek, alapból nem kapják meg ezt a plusz figyelmet. Tehát örülj, hogy levakarnod kell, és nem a szarból felépítened az érdeklődést....

2012. júl. 14. 22:41
 9/13 anonim ***** válasza:
mondom ha a srácok nem keresnének huzamosabb ideig az utcán sem néznéek rád stb kertesztülnézne rajtad minden ficko nem szolnának hozzád nem rédekelnéd öket szerintem előbbutobb egy hisztis kövér egyre igénytelenebb boldogtalan kiscsaj lennél.. csak most érzed h jo vagy ennyi. lehet cáfoln istb de egyértelmű hogy igyvan ha a kis női hiuságod nem elégülne ki az önbecsülésed hamar nulla lenne.
2012. júl. 14. 23:41
 10/13 anonim ***** válasza:
Neked sem kötelező járni velük, nekik sem kötelező fenntartani egy barátságot, amire nincs szükségük.
2012. júl. 15. 00:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!