Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg nincsenek hűséges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nincsenek hűséges férfiak?

Figyelt kérdés

Apám egész régóta csalja anyámat, amikor számon kérem, hogy mégis miért, vagy mi nincs meg anyuban ami másban igen, akkor mindig azt válaszolja, h a férfiak ilyenek, minden férfi, benne van a génjeikben. És hogy én is arra számítsak h a jövőbeli férjem, vagy barátom előbb-utóbb másfele kacsingat. Sokáig ezt nem hittem el, de már olyan rég mondja és olyan sok férfit látok ugyanezt csinálni, hogy kezdek igazat adni neki.

Jelenleg a legtöbb nővel ellentétben én már nem azon aggódok, h a párom ne csaljon meg, hanem azért drukkolok, h ez minél később történjen meg. Mert ez elkerülhetetlen.

Én soha nem értettem, hogy ha valakit szeretek, akkor azt hogy tudom ilyen szinten megalázni. De szerinte a szeretet nem döntő dolog ebben a kérdésben, a "magokat szórni kell", ősi ösztön.

2012. júl. 14. 20:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
OMG! Az apád egy idióta! Aki szereti a másikat az nem csalja meg! Én pl szeretem a szexet, szal nem mondhatnám, hogy homár vagyok, és még se csalok meg senkit, még ha csak 1 hete járok vele akkor se! Inkább közlöm vele ha csak arra kell, annyi gerinc van bennem. 22F
2012. júl. 14. 21:14
 12/14 anonim ***** válasza:

#3 vagyok es jol lepontoztatok.

Ezek szerint nagyon sok van beloluk...Mondjatok meg akkor hogy HOL?

2012. júl. 14. 21:19
 13/14 anonim ***** válasza:
Gondolom apukád biológusdiplomával rendelkezik, ha már a génekre hivatkozik ilyen biztosan (: Ja, várjunk csak, nem lehet, hiszen a "szórjuk a magokat" soha nem volt tudományos tény, hanem csak egy orbitális hoax! Nőimagazinok és viccoldalak terjesztették, a nép meg bevette, és örömmel használja kifogásként. Csak sajnos hülyeség. (de tényleg)
2012. júl. 14. 22:00
 14/14 anonim ***** válasza:

Óh mit nem adnék ha találnék egy megfelelő bnőt, sok külső igényem nincs, és nem nézek ki rosszul, de akkor is csak csúnyáknak/őrülteknek/nyomulós butáknak kellek........

Ez van pont az ilyen srácok/férfiak a kelendőek akárhogy is nézed!

f18

2012. júl. 15. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!