Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen érzés csókolózni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés csókolózni?

Figyelt kérdés

Én még sosem csókolóztam és nagyon kíváncsi vagyok milyen, és hogy mit érez a lány és a fiú csókolózás közben. :-)

?

2009. júl. 12. 23:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
71%
a csók sztem is partnerfüggő!! isteni érzés lehet, amitől elájulnál, magába a csóktól izgalomba tudnál jönni, és még többet akarsz! de a legjobb h együtt vagytok, összetartoztok!de van olyan csók is, aminek már alig várod a végét, és legszívesebben hánynál!:(:( de ha valakit szeretsz akk azért sztem ilyen nem nagyon fordul elő, mert már az isteni érzés h vele lehetsz, és ha még hozzá is érhetsz!!!
2009. aug. 6. 23:00
 12/17 anonim ***** válasza:
81%
nem scak a szerelmeddel leeht jol csokolozni , azzal lehet aki jol csokol es akit kivansz
2009. aug. 6. 23:09
 13/17 anonim ***** válasza:
64%

Nagyon jo erzes csokolozni! Ezt tenyleg ki kell probalni, mert sajnos nem lehet ezt, igy elmagyarazni! :)

32/L

2009. aug. 7. 00:38
 14/17 anonim ***** válasza:
56%

Már most tudom, hogy le fognak pontozni, de sebaj. Mindig lepontoznak...:D

Szerintem semmi különleges nincs benne, én csak és kizárólag érdekből élek vele, hogy elérjem amit akarok. És a pláne ebben, hogy nagyon jól csókolok. Csak épp utálok, de ha kell, a célért megteszem.:) Azt hiszem, a csók végkifejleteit nem kell leírnom, hogy mik...

-ReapeR-23/F

2009. aug. 7. 00:55
 15/17 anonim ***** válasza:
70%
23:00 vok!! reaper, hh nem szeretsz? hihetetlen!!!!! a csók sztem nagyon jó dolog, bár az igaz, h nem csak a szerelmével tud az ember jól csókolózni!!!!! szal ilyenről még nem hallottam, h vki utál!!!! azta
2009. aug. 13. 08:56
 16/17 anonim ***** válasza:
60%

Hát szerintem fontos az, hogy olyannal csókolózz akibe tényleg szerelmes vagy, nem csak részegen a buli kedvéért egy vadidegennel aki iránt nem érzel semmit, mert akkor nem lesz ugyan az...Egyébként meg meleg, puha, érzéki, sikamlós és teljesen megszűnik a külvilág...szóval egyszerűen csodás!!!

Ahhoz tudnám hasonlítani,amikor benyálazod az ajkaidat és a kézfejedet kezded el úgy csókolgatni, ahogy a filmekben lehet látni...tudom, hülyén hangzik, de szerintem elég hasonló xD

2009. okt. 19. 16:19
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ! :-)
2009. okt. 20. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!