Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés csókolózni?
Én még sosem csókolóztam és nagyon kíváncsi vagyok milyen, és hogy mit érez a lány és a fiú csókolózás közben. :-)
?
Naaa...azért ha nem lenne olyan jó akkor nem tudná az ember órákig csinálni nem?:)(vagy csak mi vagyunk ilyen elvetemültek?:D)
Igen is jó érzés de igazad van a lényeg azon van hogy azzal csinálod akit (jó esetben:D) szeretsz és ez a tudat benned van+izgalmas(márakinek...nekünk pl az)!
De hogy konkrétan a kérdésre válaszoljak: picit nyálazd be a mutatóújjad és kezd el "simogatni" az alsó ajkad...kicsit csikiz, jó érzés...na ezt most képzeld el egy olyan lánnyal/fiúval akit szeretsz és ezt a szájjával/nyelvével csinálja neked!:)
Jobban nem tudom elmagyarázni...lényeg a lényeg: jó!:)
És hogy mit érzek? Azt hogy szeret a ♥párom♥!
Jah és: 17/F
Partnerfüggő.
A volt barátom egyszerűen istenien csókolt,még egy apró puszitól és halálra tudtam olvadni,vagy összeestek a lábaim.
A mostani barátom viszont borzasztó,próbálom vezetni,de nem igazán enged,így vele inkább csak minimális mértékben csókolózok,akkor is csak keveset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!