Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen érzés csókolózni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés csókolózni?

Figyelt kérdés

Én még sosem csókolóztam és nagyon kíváncsi vagyok milyen, és hogy mit érez a lány és a fiú csókolózás közben. :-)

?

2009. júl. 12. 23:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%
szerintem a csókolózás maga nem olyan hű de jó érzés inkább az a tudat hogy a szerelmeddel közel vagytok egymáshoz és szeretitek egymást .
2009. júl. 12. 23:55
 2/17 anonim ***** válasza:
89%

Naaa...azért ha nem lenne olyan jó akkor nem tudná az ember órákig csinálni nem?:)(vagy csak mi vagyunk ilyen elvetemültek?:D)

Igen is jó érzés de igazad van a lényeg azon van hogy azzal csinálod akit (jó esetben:D) szeretsz és ez a tudat benned van+izgalmas(márakinek...nekünk pl az)!

De hogy konkrétan a kérdésre válaszoljak: picit nyálazd be a mutatóújjad és kezd el "simogatni" az alsó ajkad...kicsit csikiz, jó érzés...na ezt most képzeld el egy olyan lánnyal/fiúval akit szeretsz és ezt a szájjával/nyelvével csinálja neked!:)

Jobban nem tudom elmagyarázni...lényeg a lényeg: jó!:)

És hogy mit érzek? Azt hogy szeret a ♥párom♥!

Jah és: 17/F

2009. júl. 13. 00:09
 3/17 anonim ***** válasza:
85%
próbáld ki ~~
2009. júl. 13. 00:28
 4/17 anonim ***** válasza:
85%
A legjobb szerintem. :)
2009. júl. 13. 01:12
 5/17 anonim válasza:
86%
Én 20 éves vok,és sose csokoloztam. Annyira gáááz! De nekem sose lesz pasim. :(
2009. júl. 13. 08:17
 6/17 anonim ***** válasza:
84%

Partnerfüggő.

A volt barátom egyszerűen istenien csókolt,még egy apró puszitól és halálra tudtam olvadni,vagy összeestek a lábaim.

A mostani barátom viszont borzasztó,próbálom vezetni,de nem igazán enged,így vele inkább csak minimális mértékben csókolózok,akkor is csak keveset.

2009. júl. 13. 10:05
 7/17 anonim ***** válasza:
84%
jóó érzés:) én szeretem:) bár sajnos most nincs kivel :( 18/L
2009. júl. 13. 13:26
 8/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :-)))
2009. júl. 18. 12:39
 9/17 anonim ***** válasza:
70%
Hat xtem nem maga a csok az elvezet.. Hanem valahogy a ket lelek talakozasa meg ienek.
2009. aug. 6. 22:41
 10/17 anonim ***** válasza:
92%
megáll az idő, megszűnik a külvilág, csak ti ketten vagytok. ha persze jól csinálja.
2009. aug. 6. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!