Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ti mit éltek át/mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mit éltek át/mi változik bennetek akkor mikor elutasítotok egy fiút viszont később mégis össze akartok jönni/összejöttök vele?

Figyelt kérdés

Még abban az esetben is ha a fiú nem is változik megvagy nem is tartjátok napi/heti szinten a kapcsolatot.

Meg olvastam is itt már párszor h visszautasítottam viszont most beleszerettem stb. dumákat.

20/F

2012. júl. 13. 23:58
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
persze lehet h tévedek és ezeknek a fele sem igazi jel,és én értettem félre de az tuti h ezek történtek.
2012. júl. 14. 01:13
 12/14 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy tényleg meggondolta magát.

Következő alkalommal mikor érzed, hogy incselkedik veled, kezd el egy kicsit te is, de csak úgy finoman. Lássa, hogy vetted a lapot, de ne kezdj el nyomakodni. Ha ő szakított, akkor neki kellene felhozni ezt a jöjjünk össze megint témát (szerintem).

2012. júl. 14. 11:02
 13/14 anonim ***** válasza:

-megérintett <- lehet baráti

-nevetés ne csak mosolygásra gondolj hanem mikor nevetett látszott rajta h nem játsza meg("teli szájjal,fogait villantva és fejét hátravetve)<--ha ittatok belefér simán, na meg lehet baráti.

-talán nevezhetem szemezésnek amit tapasztaltam <--ebbe ott a talán, meg ha volt bennetek pia, akkor egy kicsit lassabbak a reakciók, ilyenkor én is van, hogy sokáig nézek valakit, közbe meg csak aimán elbambultam :D

-csipkelődés <--lehet baráti is

-igazgatta a ruháját<--ez egyáltalán nem jel, még jó, hogy igazgatja, ha lecsúszik mondjuk a pánt vagy ilyesmi, én is folyton igazgatom, nem csak olyan előtt, aki tetszik, jól akar kinézni az ember mindig.

-érdeklődés<--ez elég tág fogalom

Hát nem tudom. Ha így konkrétan szóban megmondta, hogy nem, akkor ne várj sokat a dologtól. Szerintem úgy van vele, hogy megkönnyebbült, hogy megbeszéltétek, és tisztáztátok, hogy nem lesz semmi, és ezért lazább veled, csak barátkozni akar, és örül neki, hogy mostmár biztosan nem értheted félre mert megbeszéltétek.

Több fiú barátom van, mint lány, és az elején mindig félre vagyok értve.Egy lány is csinálhatja ezt egy lány baráttal amiket írtál, akkor egy lány barát is fiúval. Ha meg tényleg igazi jelek, akkor meg játszik veled. Mi az, hogy vissza utasít, most meg szivat itt a jelekkel?

2012. júl. 14. 11:04
 14/14 A kérdező kommentje:
nem ittunk.
2012. júl. 14. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!