Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a lakótársatokkal összejöttök, miközben bnője van?
Állj oda a srác elé és mondd meg neki, ami leírtál az uccsó mondatban.
Nektek együtt kell lennetek. Te vonzódsz hozzá ő vonzódik hozzád, a családja bír téged, hol itt a probléma? A jelenlegi nőjével úgysem lenne együtt sokáig, ha már ennyiszer megcsalta...
Csak arra figyelj, hogy ne csaljon meg téged is...
Gratulálok a kis kapcsolatotokhoz, csodálom hogy meg tudsz állni a srác barátnője előtt és bele tudsz nézni a szemébe azok után amit a sráccal csináltok. Nekem nem lenne hozzá gyomrom.
De ha szakít a lánnyal (aminek drukkolok, szerencsétlen csak profitálna a dologból) és összejöttök, remélem téged is meg fog csalni a hátad mögött, csak hogy megtudd milyen az.
szerintem az első válaszoló már leírta, hogy mi a teendő...
A másodikat pedig nem értem, 2 emberen múlik, a srác is hibás, sőt, főleg ő...
A csávó elég biztonsági játékos, nemigazán érett a gondolkodása... Téged akar, de ha te nem vagy biztos, akkor jó neki a jelenlegi nője is??? Remélem, két szék közül a pad alá esik. Ilyen ember nemhogy arra nincs kész, h összeköltözzön valakivel, de arra se, h komolyabb kapcsolata, barátnője legyen.
21L
Ja, azt kihagytam, h én tuti nem terveznék vele... Ha a mostani nőjét meg tudta csalni, téged is meg tud.
21L
Ha bízol benne és szerinted van esélye a dolognak,állj oda elé és mondd el,hogy mit érzel.Én azonban a helyedben nem kezdenék egy ilyen sráccal...egyszerűen képtelen lennék megbízni benne.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!