Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindenkivel összejöttök vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenkivel összejöttök vagy nálatok hogy van?

Figyelt kérdés
nem tudom miért de én ugy vagyok vele hogy csak azzal birok összejönni, akibe szerelmes vagyok... 3 éve volt utoljára pasim(nagy szerelem volt) aztán most jön a következőő ha minde igaz:D nem birok olyat megcsókolni aki csak tetszik... ti hogy vagytok ezzel?
2011. ápr. 26. 10:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Én is csak szerelemből tudok csókolni. Nekem ez nem játék.
2011. ápr. 26. 10:29
 2/8 anonim ***** válasza:

én egy pasival se jöttem össze úgy, hogy már előtte szerelmes voltam belé... mert amikor szerelmes voltam egy pasiba mindig nagy pofára esés volt :) ha nagyon jól kijövök egy sráccal (és elég régóta ismerem) és persze még külsőre is nagyon bejön, akkor összejövök vele.

a mostani barátommal is így volt, 1 hónapig 'randizgattunk' mert nem akartam semmit elsietni, és 1 hónap után meg beleszerettem, és azóta járunk :D

nem merek beleszeretni valakibe addig amíg nem az 'enyém'. (és igen, valamennyire lehet 'irányítani', hogy mikor szeretsz bele valakibe)

2011. ápr. 26. 10:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Jó, hogy így gondolkozol! Maradj is mindig ilyen!
2011. ápr. 26. 10:51
 4/8 anonim ***** válasza:

Eddig 4 pasim volt összesen,abból 3mal smároltam,az egyikkel 1 évig is jártam. Most is össze akarok jönni egy sráccal,mert teljesen belezúgtam,pedig már annyian hajtottak/hajtanak rám...de én elutasítom őket,mert lehet,hogy tetszik valamelyik,de nem tudnék akárkivel összejönni vagy csak csókolózni. Szóval dettó. :D

16/L

2011. ápr. 26. 11:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én fiúként megcsókolom azt (a lányt), aki akarja hogy megcsókoljam és persze ha én is akarom. Ennyi. Szerelem egy ideje nincs bennem. Őszinte vagyok és mindössze ennyi amit kérek a lányoktól is.

Nem játék a szerelem de nem is kell a boldogsághoz.

Én hálás vagyok mindenkinek, akivel csak egy mosolyt is sikerül cserélnünk. Röhögjetek ki :) :D Én már megtettem :) de nem érdekel. A szabadság nekem fontosabb a biztonságnál. És ha azt teszem amit akarok - nem pedig azt amit mások esetleg elvárnának tőlem - akkor boldog vagyok.

2011. ápr. 26. 11:47
 6/8 anonim ***** válasza:
En is pont igy vagyok. Mindig azzal jonnek a barataim, hog itt van X meg Y, miert nem jovok ossze vele; de mi ertelme van, ha vonzalom sincs meg? Nagyon sok ismerosom van, aki csak azert jat valakivel, hogy ne legyen egyedul es tudja mondani, hogy igen, o kapcsolatban van, van baratja. En bele se tudok gondolni, hogy olyannal jarjak, aki nem tetszek, es nekem se jon, hogy olyat csokoljak meg, aki nem tetszik. 18/L
2011. ápr. 26. 12:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Egy ismerősöm belém zúgott és össze akart velem jönni. Az elején közöltem vele hogy nem fog menni mert nem akarom. Nem bírta ezt fogni azt mondta hogy szerinte szarul gondolkodom mert esélyt mindenkinek kell adni. szerintem nem. ha valakiről tudom hogy sose lesz semmi nem húzom az agyát. Azért nem jövök össze senkivel hogy "legyen"
2011. ápr. 26. 12:42
 8/8 anonim ***** válasza:
hát attól függ, mennyit iszol. :) :D
2011. ápr. 26. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!