Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok mindig mindenkivel kedves?
Örülj neki, én rengeteg emberrel vagyok bunkó akit szeretek, én se direkt, sokszor észre sem veszem. Ne akarj ezen a tulajdonságodon változtatni, a kedvesség még sose ártott senkinek, legalább sokan fognak majd szeretni :D
Az okát nem tudom, szerintem csak egyszerűen ilyen a természeted, esetleg kedves emberek között, nyugalomban nőttél fel, de ez csak az én magántippem. Kétlem, hogy így van, de egy ötletnek megérte. 18/f
Mindenkivel rendes vagy még azzal is aki nem szolgál rá. Az a gond, hogy lesznek olyanok akik ezzel vissza fognak élni. Tudom és tapasztaltam is, sajnos én is ilyen vagyok, pedig annyira de annyira nem szeretnék ilyen lenni.
Elgondolkodtam már párszor ezen a dolgon, és talán az lehet a probléma nálad is, hogy vagy túlságosan szeretethiányos vagy és csak így tudod fenntartani az érdeklődést az irányodban, vagy pedig nagyon számít, hogy mások mit gondolnak rólad, talán nem is tudatosan de valahogy tudat alatt ez van beléd rögzülve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!