Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit éltek át/mi változik bennetek akkor mikor elutasítotok egy fiút viszont később mégis össze akartok jönni/összejöttök vele?
Még abban az esetben is ha a fiú nem is változik megvagy nem is tartjátok napi/heti szinten a kapcsolatot.
Meg olvastam is itt már párszor h visszautasítottam viszont most beleszerettem stb. dumákat.
20/F
Néha parkolópályára teszünk egyes fiúkat, mert egy másikat akarunk. Akit mondjuk meg is kapunk, csak csalódunk benne (mert kiderül, h egy tróger) és akkor előszedjük a talomból a másik srácot.
Egyébként van, amikor nem vagyunk ilyen gonoszak, csak egyszerűen meggondoljuk magunkat.
Egyébként van, amikor nem vagyunk ilyen gonoszak, csak egyszerűen meggondoljuk magunkat.
Na hát ez-az
nem vadidegenről van szó.többen voltunk
-megérintett
-nevetés ne csak mosolygásra gondolj hanem mikor nevetett látszott rajta h nem játsza meg("teli szájjal,fogait villantva és fejét hátravetve)
-talán nevezhetem szemezésnek amit tapasztaltam
-csipkelődés
-igazgatta a ruháját
-érdeklődés
-volt egy érdekes megjegyzése( áá mindegy)
így visszagondolva eme késői órán több nem jut eszembe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!