Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a legjobb barátom azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a legjobb barátom azt mondja, hogy szívesen aludna velem és el is hívott magához ott aludni, az mit jelent?

Figyelt kérdés
A legjobb barátom fiú, én lány, de nincs köztünk semmi. Akkor miért mondhatta ezt?:|
2012. júl. 13. 05:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

10. vagyok.

Mondjuk így is adok neki vagy 80-90% esélyt, hogy tönkremenjen a "barátság" mert ahogy előttem is írták, férfi-nő barátság ritka, mint a jobbikos cigány.

Szóval ha nem valami agyatlan mazoista állat, ő sem fog olyan szekér után futni, ami nem veszi fel.

Ha meg nem te, akkor úgyis lesz másik barátnője, az meg ha tudomást szerez rólad, úgyis véget vet a kapcsolatotoknak.

(Mivel ilyen esetben egyetlen nőnek sem lehet beadni, hogy csak barát.)

2012. júl. 13. 07:26
 12/18 A kérdező kommentje:
szal mindenképpen tönkre megy a barátságunk...:/ remek...
2012. júl. 13. 07:29
 13/18 anonim ***** válasza:

"ritka, mint a jobbikos cigány"

Ez nagyon jó!

Én a helyedben adnék neki egy esélyt, még az is lehet, hogy nagyon jó lesz.

2012. júl. 13. 07:39
 14/18 anonim ***** válasza:

Ne hallgass a többiekre.Nekem van lány barátom több éve. Mivel tudom, hogy ebből több soha nem lesz, simán aludhatnánk egymás mellett barátilag, és nem támadnám le, pedig vonzó. És miért? Mert a barátságunk többet ér, mint egy szex.

Egyszerűen kérdezd meg, hogy barátságból kéri ezt, vagy mert többet szeretne? Ha csak hebeg-habog, akkor mondd meg, hogy mint barát ott alszol szívesen, de nem akarsz semmi mást. És így is szeretné-e, hogy ott aludj. Ennyi.

Egyszerűen visszautasítani a kérését bunkóság.

2012. júl. 13. 08:38
 15/18 anonim ***** válasza:

Szerintem végig gondolhatnád, hogy biztos nem akarsz-e többet tőle. Jó barátod, ismeritek egymást, nem is lehetne biztosabb talaja egy jó párkapcsolatnak. Menj el és akkor még mindig nemet mondhatsz, ha közeledik, de ha tényleg többet érez mint barátság (szerintem egyértelmű), ha most se jöttök össze, először ritkábban fog keresni, majd megszűnik a barátság. Mindenképp egyszer elveszíted. Ez alapján nem lehet élni az életet. Lépj ki a komfortzónádból és merj belevágni.

27F

2012. júl. 13. 08:48
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha aludni hív, akkor egyértelműen többet akar. Csak akkor menj át ha le akarsz vele feküdni..egyébként meg ne.
2012. júl. 13. 12:55
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy szükséges az hogy elveszítsd, meg attól még hogy ott alszol vele, nem feltétlen szexre hajt. Nekem is az egyik legjobb barátom lány és sosem volt köztünk semmi. Ismerek olyan srácot akinek 10 éve legjobb barátja egy nő, közben mind a ketten megházasodtak, de ennek ellenére összejárnak és sosem történt köztük semmi.

[link]

2012. júl. 13. 15:33
 18/18 anonim ***** válasza:

Én mindig is akartam egy olyan fiúbarátot, aki velem alszik,de csak beszélgetés és hülyülés szintjéig, nem lenne köztünk semmi! Sajnos még nem találtam ilyen barátot,de dolgozom rajta. Szerintem egyáltalán nem biztos,hogy le akar veled feküdni. Lehet, hogy tényleg csak barátként akart veled aludni!

19/L

2012. júl. 18. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!