Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány éves kortól számít egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves kortól számít egy lány felnőttnek?

Figyelt kérdés
úgy értem,hogy biztos nem felnött egy 13 éves lány,aki már érettebben gondolkodik,de mégis minek kell lennie ahhoz,hogy valakire azt mondják hogy "felnőtt"? ugy viselkedjen? vagy mi?(mondjuk ha kinézetre kinéz már mondjuk 18-nak..)?
2009. júl. 12. 15:37
 1/10 anonim ***** válasza:
93%

Egy 13éves lány gondolkodhat felnőttesebben...de akkor is 18éves koráűtól számit felnőttnek...addig a szülőkön a felelősség,18éves kortól már nem!!

Sem testileg sem lelkileg nem felnőtt egy 13éves lány!

2009. júl. 12. 15:40
 2/10 anonim ***** válasza:
29%
Természetesnek kell lenni és magabiztosak.
2009. júl. 12. 15:40
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb 18 éves - bár hivatalosan felnőtt - igazából nem az. Szerintem felnőtt aki tudja mit akar, önálló, valamilyen szinten eltartja magát. Ez lehet 25 éves kortól és lehet 18 éves kortól, de semmiképp 13 éves kortól.

(Azt hiszem akkor leszel felnőtt, amikor már nem tartod magad annak)

2009. júl. 12. 16:11
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ez sok mindentöl függ. Esetek többségében nem a kor határozza meg hanem a döntései és a tettei.
2009. júl. 12. 17:21
 5/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat !
2009. júl. 12. 17:50
 6/10 anonim ***** válasza:
ha önellátó vagy, ha képes vagy megállni a helyedet.
2009. júl. 14. 14:04
 7/10 anonim ***** válasza:

Attól hogy egy 13 éves lány érettebben gondolkozik (ő legalábbis azt hiszi...), meg testileg is érettebbnek néz ki, még nem lesz felnőtt. Kicsit sem.

19 vagyok, szóval már több mint egy éve vagyok hivatalosan felnőtt, de mégsem érzem magam igazán annak. Szerintem az a felnőtt, aki dolgozik, el tudja magát látni (nem csak a vajaskenyér megkenésére gondolok), önállóan tud fontos döntéseket hozni, intézkedni különböző ügyekben, stb. Ja és nem hangoztatja folyton azt, hogy "de én már felnőtt vagyok, nekem mindent lehet, érettebb vagyok mint az gondolnátok...", stb...

19/L

2009. júl. 14. 14:45
 8/10 anonim ***** válasza:
szerintem 25, onnantól kezdenek kicsit jobban megkomolyodni a lányok....
2009. júl. 14. 15:44
 9/10 anonim ***** válasza:
A felnőtséget ne keverjük a nagykorúságal.
2009. júl. 14. 15:54
 10/10 anonim ***** válasza:

szemponttol fugg.

-torveny szempontjabol 18 evesen.

-viselkedesre akkor ha komoly.

-szexualisan akkor ha mar a teste eleg fejlett.(bocs nemtudom reszletezni)

2009. júl. 14. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!