Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csókoljak JÓL?
Elég hülyén hangozhat, de a barátom három hét után szakított velem, mert azt mondta, javíthatatlanul szörnyen csókolok. Biztos velem van a baj, mert egyik nap üvegezéskor is meg kellett csókolnom egy srácot, és ő még el is röhögte magát, azt hitte, ez volt nekem az
első. Nem tudom, mi lehet a baj, valaki meg tudna tanítani? Jó, elég gáz, beismerem... 15/L
Én úgy szoktam,hogy megfogom a fiú arcát,enyhén oldalra döntöm a fejem,aztán lassan közeledek.Utána csak birkózok a nyelvével :D Szépen lassan,érzékien.A végén pedig az ajkaimat össze szorítom,mintha puszit adnék,és lesz ilyen kis hang :D Közben tapizhatsz is,de csak akkor,ha az alkalom megengedi,üvegezésnél ne nagyon legyél "tüzes".Remélem tudtam segíteni :) Nyugi,majd belejössz!Én ezzel a technikával szoktam általában,és gyakran hallom,hogy jól csókolok.Fel a a fejjel!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!