Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy még mindig így viselkedik?
hagyd a francba.. Az ilyen barát nem barát. Most le sem tojja a fejedet ,de amikor szakítanak akkor t leszel a szemetesláda.Utána megint kezdődik előröl..
Hanyagold el aztán kereshet magának barátnőt...
Vannak ilyen emberek. Az én legjobb barátnőm is ilyen, de hozzászoktam. Tudom, hogy ha szerelmes akkor ilyen, de azt is tudom, hogy így is számíthatok rá és ő is rám.
Ha esetleg vége lesz a kapcsolatának, akkor hozzád fog rohanni, és neked kell majd mellette lenned: ilyen egy igazi barátság, nem az önzésről szól. Majd ha fordított helyzetben leszel, neked is jól fog esni ha ott lesz, de ha most sértődés miatt véget ér a barátság, akkor erre nem lesz esély.
El kell fogadni, hogy ő ilyen és örülni a boldogságának, te is keress valami más elfoglaltságot magadnak ha tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!